Άγριες Μέλισσες: Η επίθεση της Θεοδοσίας στη Λενιώ που έκανε τους χρήστες του twitter έξαλλους (vid)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η επίθεση της Θεοδοσίας στη Λενιώ που έκανε τους χρήστες του twitter έξαλλους (vid)

Άγριες Μέλισσες: Oι εξελίξεις στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε καταιγιστικές όμως σήμερα στο στόχαστρο των χρηστών των social media και ειδικά του twitter μπήκε η Θεοδοσία

Ο λόγος; Όπως θέλει το σενάριο της σειράς, η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος αμφιταλαντεύεται ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της.

Πάνω στην οργή και την απελπισία της, λοιπόν, αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει βάζοντας την Ελένη, γι’ ακόμα μια φορά, στο στόχαστρο όλων.

Αφορμή για να καταφέρει τον στόχο της η Θεοδοσία ήταν η κουβέντα που είχε στον δρόμο η ίδια με την Ουρανία και την Κυρά-Ρίζω για διάφορα θέματα του χωριού όταν ξαφνικά εμφανίζεται η Λενιώ μπροστά τους. Η τελευταία χαιρετά με γλυκύτητα και τις τρεις και μάλιστα απευθυνόμενη στη Θεοδοσία, της εύχεται για το παιδί που περιμένει με τον Λάμπρο με το οποίο στο παρελθόν η Λενιώ -ως γνωστόν- είχε κρυφό δεσμό.

Ένας έρωτας που κανένας από τους δύο δεν έχει ξεπεράσει, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της Θεοδοσίας, ο Λάμπρος προσπαθεί να ξεχάσει τη Λενιώ.

Η Θεοδοσία το ξέρει και την ώρα που βλέπει τη Λενιώ μπροστά της βγάζει χολή για εκείνη.

Της μιλάει επιθετικά, κατηγορώντας την ότι προκαλεί προβλήματα στο χωριό κυνηγώντας τα κεκτημένα της σε ό,τι αφορά την περιουσία της.

Όταν η Λενιώ, ενοχλημένη φεύγει από την παρέα των γυναικών, η Ουρανία και η Κυρά-Ρίζω ρωτούν τη Θεοδοσία γιατί της μίλησε έτσι και τότε εκείνη τούς λέει πως η Λενιώ είχε προσπαθήσει να ξελογιάσει τον άντρα της, τον Λάμπρο και πως σίγουρα δεν είναι καμία αθώα.

Μετά από μία τέτοια συμπεριφορά, καταλαβαίνετε τι έγινε από σχόλια στο twitter.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από το επεισόδιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved