Χάρης Χριστόπουλος: H ανατρεπτική του δήλωση για το «My Style rocks» μας άφησε άφωνους!
Media

Χάρης Χριστόπουλος: H ανατρεπτική του δήλωση για το «My Style rocks» μας άφησε άφωνους!

Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Χάρη Χριστόπουλο να προσφέρει χαρά στο τηλεοπτικό κοινό από τη θέση του κριτή σε εκπομπές μόδας.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όμως, τον βλέπουμε στο ρόλο σχολιαστή στο «Happy Day». Ο ίδιος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αν δικαιώθηκε για την απόφασή του, ενώ αφήνει ανοιχτή την πιθανότητα να επιστρέψει στο «My style rocks».

Πώς είναι στο «Happy Day»;

«Είναι η πρώτη φορά για εμένα σε μια ζωντανή, καθημερινή εκπομπή. Την παρακολουθούσα, όμως, και την αγαπούσα. Πολλές φορές μάλιστα, έπιανα τον εαυτό μου να σχολιάζει τα θέματα που είχαν κι έτσι ξεκίνησε η ιδέα. Μιλώντας μετά παιδιά, που μου είχαν ζητήσει μια συνέντευξη, τους είπα: «Ερχομαι να μείνω!». Και έτσι ξεκίνησε».

Συνηθίσατε το πρωινό ξύπνημα;

«Γενικά, είμαι πρωινός τύπος. Δεν ξυπνούσα βέβαια τόσο νωρίς. Μου αρέσει να παίρνω τον χρόνο μου. Τώρα ξυπνάω μια ώρα πιο νωρίς από τη συνηθισμένη μου. Μου αρέσει να απολαμβάνω το πρωινό μου και γι' αυτό πηγαίνω πολύ νωρίς στο στούντιο, θέλω να έχω τουλάχιστον μία ή μιάμιση ώρα ελεύθερη για να πιω τον καφέ μου, να σκεφτώ, να απολαύσω τις πρωινές εικόνες στον δρόμο. Μου αρέσει πολύ η αυγή».

Δικαιωθήκατε με αυτή την απόφασή σας;

«Δικαιώθηκα. Να σας πω, όμως την αλήθεια, επειδή έχουμε μια αρχισυντάκτρια που μας φορτώνει με πάρα πολλά θέματα, δεν προλαβαίνουμε να σχολιάσουμε λεπτομερώς κάποια από αυτά. Θα ήθελα να μπορούμε να σχολιάσουμε περισσότερο τα θέματα που έχουν ενδιαφέρον».

Πώς είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή ως παρουσιάστρια;

«Η Σταματίνα είναι η πιο πλήρης παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση. Είναι απίστευτα έξυπνη, ο λόγος της έχει μια ροή που όμοια της δεν έχω συναντήσει. Μπορεί να σε κοιτάει, να μιλάς μαζί της και ταυτόχρονα να μιλάει στην κάμερα για άλλο θέμα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πολλές φορές την παρατηρώ και με συνεπαίρνει. Τη θαυμάζω πραγματικά».

Είχατε πρόταση για το φετινό «My style Rocks;»

«Φυσικά μου έγινε πρόταση, ναι».

Και γιατί δεν πήγατε;

«Υπάρχει ακόμα χρόνος...».

Δεν το έχετε αποκλείσει δηλαδή.

«Οχι, καθόλου».

Φέτος είναι παρουσιάστρια η Κατερίνα Στικούδη και στην κριτική επιτροπή προστέθηκαν ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου. Πώς βλέπετε τους νέους συντελεστές;

«Είναι καταπληκτική η σύνθεση φέτος. Νομίζω πως η παραγωγή έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Μετά την πρώτη χρονιά, που ομολογουμένως ήταν και η πιο επιτυχημένη, καλύτερα δεν γίνεται!», είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved