My style rocks Gala spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το παιχνίδι (photos)
Media

My style rocks Gala spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το παιχνίδι (photos)

My style rocks Gala: Το reality μόδας του Σκάϊ, κλείνει αύριο, Παρασκευή, την πρώτη εβδομάδα του εβδομάδα. Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει; Ποια θα είναι η νικήτρια; 

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι παίκτριες του My style rocks έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν καλή βαθμολογία, τόσο από τις συμπαίκτριές τους όσο και από την κριτική επιτροπή.

Το βράδυ της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί το My Style Rocks Gala από όπου και θα αποχωρήσει η πρώτη παίκτρια από το παιχνίδι.

Ποια θα είναι όμως η νικήτρια της πρώτης εβδομάδας; Ποια παίκτρια έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία;

Δείτε στην gallery την παίκτρια εκείνη που θα ανακοινωθεί νικήτρια από την Κατερίνα Στικούδη, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.

Στο My style rocks Gala την Παρασκευή θα δούμε και την πρώτη αποχώρηση παίκτριας. Ποια είναι η κοπέλα εκείνη που συγκέντρωσε τη χειρότερη βαθμολογία; Ποια θα είναι εκείνη που θα φύγει από το παιχνίδι; Οι αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved