Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη στη φυλακή - Απρόσμενες εξελίξεις (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη στη φυλακή - Απρόσμενες εξελίξεις (photos)

Άγριες Μέλισσες: H «Λενιώ» πρόκειται να περάσει μια από τις πιο σκληρές δοκιμασίες.

Μια νέα γυναίκα που εμφανίζεται στο Διαφανι αναμένε­ται να φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις όλων αλλά και στο φως μυστικά καλά κρυμμένα. Ο λόγος για τη Σμαρώ, την οποία υποδύεται η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η Σμαρώ λέει σε όλους πως μπορεί να διαβάσει τις ζωές των ανθρώπων από το χέρι τους. Στον δρόμο συναντάει την Ελένη και εκεί αρχίζουν όλα. Μία κουβέντα που λέει στην Ελένη φτάνει στα αυτιά της Μυρ­σίνης και είναι αρκετή προκειμένου η γυναίκα να αρχίσει ξανά να πιστεύει πως οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο.

Πα­ράλληλα, η Σμαρώ θέλοντας να μάθει περισσότερα για τον θά­νατο του Σέργιου προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελένη, αν και αντιμετωπίζει τη σκληρή συμπεριφορά της. Από την άλλη, η ίδια εκμεταλλεύεται την εύθραυστη ψυχολογία της Μυρσίνης και την προσεγγίζει καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Η Σμαρώ την πείθει πως μπορεί να τη βοηθήσει να μάθει επι­τέλους την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού της και λίγες μέρες αργότερα της λέει πως είδε στο όνειρο της τον Σέργιο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο Σέργιος της υπέδειξε ένα σημείο όπου η Ελένη έχει κρύψει τα ενοχοποιητικά στοι­χεία του φόνου του. Η Μυρσίνη χωρίς να χάσει χρόνο σπεύδει στο σημείο και πράγματι βρίσκει κάποια στοιχεία, σύμφωνα με το my tv. Πλέον είναι σίγουρη πως η Ελένη είναι φόνισσα. Επειτα, πηγαίνει στον Προύσαλη απαιτώντας την άμεση σύλληψη της Ελένης. Έτσι, εκείνος χωρίς να έχει άλλη επιλογή καλεί την κοπέλα στο αστυνομικό τμήμα και μετά από πολύωρη ανάκριση τη συλλαμβάνει, αν και εκείνη αρνείται όλες τις κα­τηγορίες.

Όλο το Δισφάνι είναι συγκλονισμένα με αυτή την εξέλι­ξη και προσπαθούν να καταλάβουν εάν είναι αλήθεια όσα λέγο­νται ενώ η Ελένη είναι σίγουρη πως η Σμαρώ ευθύνεται για όλα. Η Ασημίνα και η Δρόσω είναι τρομοκρατημένες με αυτή την εξέ­λιξη και φοβούνται πως θα έρθει και η σειρά της δικής τους σύλ­ληψης. Παράλληλα, ο Κυπραίος στέκεται βράχος στο πλευρό της Ελένης και προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαλευκάνει την υπόθε­ση και να αποδείξει πως η Σμαρώ παγίδευσε την Ελένη.

Ωστόσο, οι εξέλιξες τους προλαβαίνουν. Ένας ιατροδικαστής καταφτά­νει στο χωριό και ζητά την έγκριση της Μυρσίνης και του Δού­κα προκειμένου να προχωρήσει στην εκταφή του Σέργιου, ώστε να συγκρίνει τα στοιχεία που βρέθηκαν με δείγμα από το άψυ­χο σώμα του νεαρού. Εν τω μεταξύ, η Ελένη προσπαθεί να αντέ­ξει και να μη λυγίσει αποκαλύπτοντας την αλήθεια, ενώ εύχεται να καταφέρουν με κάποιο τρόπο να παραμείνει το μυστικό τους κρυφό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved