Η Έφη Ρασσιά αποκάλυψε το πραγματικό όνομα του Χάρη Ρώμα
Media

Η Έφη Ρασσιά αποκάλυψε το πραγματικό όνομα του Χάρη Ρώμα

Η Έφη Ρασσιά επέστρεψε με το «Καφέ της Χαράς» και ξανασυστήθηκε ως «Βάλια».

Η νεαρή ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε γι' αυτό, ενώ εξομολογήθηκε αν έχει εκμεταλλευτεί το όνομα του θείου της Χάρη Ρώμα επαγγελματικά. Ακόμη, αναφέρθηκε στο πώς αντιδρούν κάποιοι, όταν αντιλαμβάνονται ποια είναι και δεν δίστασε να μιλήσει για τον τρόπο που αποκάλυψε σε δεσμό της ότι είναι το κοριτσάκι της δημοφιλούς σειράς!

Οι γνωστοί και οι φίλοι έχουν σταματήσει να σε φωνάζουν «Βάλια»;

Ναι, τώρα με λένε «Βαλίτσα». (Γέλια.) Τώρα είμαι η Έφη. Εξωτερικά έχω αλλάξει πολύ, τότε ήμουν κοριτσάκι.

Δεν μοιάζεις καθόλου με το κοριτσάκι τότε, άρα, δεν σε αναγνωρίζουν εύκο­λα. Όταν λες στις σχέσεις σου, στις πα­ρέες σου, ποια είσαι, πώς αντιδρούν;

Όχι, δεν λέω στις σχέσεις μου ή στις πα­ρέες μου ότι ήμουν αυτό το κοριτσάκι, η τηλεοπτική Βάλια Χάσκα. Λόγω του ότι άλ­λαξα μεγαλώνοντας δεν το ανέφερα. Αν δεν το έφερνε η συζήτηση ή δεν μου έλε­γαν στην παρέα ότι τους θυμίζω κάποια ή ότι είμαι αυτή και λόγω του επωνύμου... επειδή έχω άλλο επώνυμο από το θείο μου.

Το επώνυμο μου είναι της μαμάς μου, απλώς ο Χάρης το άλλαξε με ψευ­δώνυμο. Το Χαράλαμπος Ρασσιάς το έκανε Χάρης Ρώμας. Μάλιστα, με ρωτάνε αν βάλω κι εγώ ψευδώνυμο και τους απαντώ ότι θα το κάνω Έφη Ρώμα και γελάνε όλοι. Χάρης Ρώ­μας είναι ένας. Δεν το λέω, αν δεν το φέρει η συζήτηση και δεν μου το πει ,ο άλλος. Ακόμα και σε σχέσεις, εντάξει, αν έρθεις κοντά με τον άλλον, μπορείς να το πεις, όταν συζητήσεις για τα παιδικά σου χρόνια.

Στη σχέση σου πώς το ανέφερες;

Όσο γνωρίζεις τον άλλον και λες ότι σ' ενδιαφέρει... αλλά άφηνα κάποιο χρονικό διάστημα.

Σε πόσο χρονικό διάστημα αργότερα ανέφε­ρες στη σχέση σου ότι ήσουν η μικρή Βάλια Χά­σκα από «Το καφέ της Χαράς»;

Μετά από κάποιους μήνες γνωριμίας. Δεν κάνω σχέση κατευθείαν, θέλω να τον εξετάσω τον άλ­λον, να δω αν είναι αποφασισμένος. Είμαι υπέρ της ποιότητας και της έντασης. Δεν θέλω να πω πόσες σχέσεις έχω κάνει ως τώρα, αλλά θέλω να εί­ναι δυνατές. Ίσως και να έχει έρθει ο μεγά­λος έρωτας. Είμαι σε μια ηλικία που τώρα λέω ότι: «Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας στη ζωή μου», ενώ μετά από δύο χρόνια, συναντάς κάποιον άλλο και λέει πάλι το ίδιο. Αυτή τη στιγμή έχω ζήσει πολύ δυνατά πράγματα, αλλά θέλω να δω και τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Τι θέλεις να σου φέρει το 2020;

Θέλω να πάνε όλα καλά επαγγελ­ματικά για όλη την ομάδα, για όλη την οικογένεια του «Καφέ», ελπίζω να τα αγαπήσει πραγματικά ο κόσμος και πάλι, όπως τότε.

Θα «εκμεταλλευτείς» το όνομα του θείου σου, Χάρη Ρώμα, για να σου δοθεί επαγγελματικά η ευκαιρία;

Όχι, δεν θα το ήθελα και μάλιστα είμαι ήσυχη μέσα μου, ότι δεν θα χρειαστεί. Κάποιοι ίσως πουν; «Έχει το θείο της, θα έχει δουλειά». Δεν το πιστεύω, νομίζω ότι σε αυτή τη δουλειά ο κόσμος αποφα­σίζει. Ακόμα και τον θεό να έχεις μπάρ­μπα, αν ο κόσμος δεν θέλει να σε βλέπει, δεν θα έχεις δουλειά, οπότε δεν μπορώ να «εκμεταλλευτώ» τον Χάρη. Μόνο ο κόσμος μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να με βλέπει ή όχι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved