Ποιά κοπέλα κέρδισε την καρδιά του Ελληνοαυστραλέζου αγρότη;
Media

Ποιά κοπέλα κέρδισε την καρδιά του Ελληνοαυστραλέζου αγρότη;

Ο 23χρονος Γιάννης είναι ένας από τους αγρότες που συμμετείχαν στο "Αγρότης μόνος ψάχνει 2". Βρήκε τη γυναίκα της ζωής του; Και ποιά είναι;

Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία. Πριν από έναν χρόνο πήρε την απόφαση να έρθει στον τόπο καταγωγής του, στο χωριό του παππού του, αναζητώντας μια πιο ξέγνοιαστη, ήρεμη και υγιεινή ζωή. Εκπαιδεύει κυνηγόσκυλα και εκτρέφει κότες και γουρούνια. Αντιμετωπίζει θετικά τη ζωή και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Πήρε μέρος στο ριάλιτι επειδή ζητούσε μία γυναίκα που θα είναι δίπλα του, χαμογελαστή, χαρούμενη και να προσέχει τον ίδιο αλλά και τον εαυτό της.
Ο Ελληνοαυστραλέζος Γιάννης με την μοντέρνα εμφάνισή του που μόνο αγρότη δεν θυμίζει και με το χαμόγελο που ποτέ δεν φεύγει από τα χείλη του, έλαβε πολλά γράμματα από ενδιαφερόμενες που ήθελαν να τον γνωρίσουν. Εκείνος επέλεξε αρχικά τέσσερις και από αυτές πέρασαν στην τελική φάση μόνο δυο, όπου κατάφεραν να τον ακολουθήσουν στο μέρος που ζει για να δουν από κοντά την καθημερινότητά του. Εκείνο που δεν γνωρίζουμε ,είναι ποιά τελικά κοπέλα του έκλεψε την καρδιά και έμεινε μαζί του καθώς αυτό το διάστημα προβάλλονται από τον ALPHA τα πρώτα επεισόδια. Η αγαπημένη λοιπόν του Γιάννη είναι η Τζούλια ,η γλυκιά φοιτήτρια που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαν. Ο 23χρονος αγρότης από την στιγμή που την είδε δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της και μάλιστα όταν του ζητήθηκε από την παραγωγή να εκφράσει τις εντυπώσεις του, εκείνος είχε δηλώσει πως μια γυναίκα σαν και εκείνη ήλπιζε να βρει και ότι τον είχαν μαγέψει τα μάτια της. Πρόσφατα οι δυο τους εθεάθησαν στην περιοχή του Ρέντη, όπου πήγαν να δουν στα Village Cinema την ταινία "The town".Έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί. Άλλωστε από όσα έχουμε δει στο ριάλιτι, ήταν πολύ ταιριαστοί και με πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Ας τους ευχηθούμε λοιπόν να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι και γιατί όχι να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved