Άγριες μέλισσες – Γυναίκα χωρίς όνομα: Δύο νέοι ρόλοι με πολύ… μυστήριο! (Photos)
Media

Άγριες μέλισσες – Γυναίκα χωρίς όνομα: Δύο νέοι ρόλοι με πολύ… μυστήριο! (Photos)

Οι δραματικές σειρές του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και «Γυναίκα χωρίς όνομα» έχουν κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών, χαρίζοντας τους υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, οι συντελεστές τους προχωρούν σε ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση των καστ, προσθέτοντας από έναν νέο ρόλο στην καθεμία, που θα φέρει τα πάνω κάτω...

Σμαρώ (Ευαγγελία Μουμούρη)

Το τελευταίο διάστημα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο τα νέα πρόσωπα που καταφτάνουν στο Διαφάνι, ανατρέποντας όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα.

Στα προσεχή επεισόδια πρόκειται να εμφανιστεί η Σμαρώ, την οποία υποδύεται η Ευαγγελία Μουμούρη.

Είναι μία Πολίτισσα και γυρνάει στα χωριά και στα πανηγύρια πουλώντας μέλι. Το πραγματικό εισόδημα της το βγάζει, όμως, από τις φοβερές ικανότητές της στη χειρομαντεία, στην καφεμαντεία και κάθε είδους μαντεία.

Αυτό είναι ένα χάρισμα που κληρονόμησε από την Πολίτισσα γιαγιά της ή, τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται η ίδια. Ακόμη, είναι μια γυναίκα καπάτσα, καταφερτζού και αδίστακτη μετά «θύματα» της.

Από την πρώτη στιγμή, λοιπόν, που εμφανίζεται στα Διαφάνι, τα «θύματα» είναι πολλά, ενώ οι συνέπειες των όσων λέει και κάνει φέρουν τεράστια προβλήματα στις αδελφές Σταμίρη.

Άραγε, μπορεί μέσα από τα επιπόλαια ψέματα της Σμαρώς να βγει στο φως η τρομακτική αλήθεια;

Εύα Βούλγαρη (Ναταλία Δραγούμη)

Οι συντελεστές της καθημερινής δραματικής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» προχωρούν στην ενίσχυση του πρωταγωνιστικού καστ, εντάσσοντας σε αυτό τη Ναταλία Δραγούμη.

Η ίδια πρόκειται να υποδυθεί την Εύα Βούλγαρη, η οποία είναι η πρώην σύζυγος του Αργύρη και μητέρα του παιδιού του, του Αγγέλου. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί νέοι και ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Εκείνη, όμορφη και φιλόδοξη, είχε βλέψεις για μια καλύτερη ζωή, με μια οικονομική επιφάνεια που ο Αργύρης όμως δεν μπορούσε να της εξασφαλίσει. Όταν, όμως, η ζωή τους έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, φάνηκε η αδυναμία τους να παραμείνουν μαζί. Η οδύνη που κάποιους άλλους θα μπορούσε να τους ενώσει, αυτούς τους χώρισε.

Τα χρόνια περνάνε χωρίς η Εύα να αναζητήσει τον Αργύρη, ούτε να επικοινωνήσει μαζί του. Και τώρα η ζωή τους φέρνει μαζί, καθώς το μεγάλο μυστικό της Εύας αποκαλύπτεται και αλλάζει για πάντα τη ζωή του Αργύρη!

Η ίδια, μάλιστα, χρησιμοποιεί κάθε μέσο και η απειλή γίνεται όπλο στα χέρια της στην προσπάθεια της να διαλύσει αυτό που δένει την Κάτια και τον Αργύρη.

Να σημειωθεί πως η Ναταλία Δραγούμη θα εμφανιστεί μέσα στον επόμενο μήνα και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σειράς.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved