Elif: Έξαλλος ο Γιουσούφ χτυπά τον Ουμίτ (Photos)
Media

Elif: Έξαλλος ο Γιουσούφ χτυπά τον Ουμίτ (Photos)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη δουλειά και ζητάει συγγνώμη από το αφεντικό της. Εκείνος της λέει πως δεν υπάρχει λόγος να απολογείται και της κάνει κομπλιμέντα.

Η Μελέκ είναι άρρωστη και οι κοπέλες από το εργαστήριο της τηλεφωνούν για να μάθουν αν είναι καλύτερα. Η Μελέκ τους λέει πως ο γιατρός της συνέστησε να μείνει στο σπίτι για 2 μέρες. Όταν το μαθαίνει η Μπαχριγιέ αρχίζει να υποστηρίζει πως η Μελέκ λέει ψέματα και κάνει απρεπή σχόλια.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Φεριντέ εξοργίζεται μαζί της και της ζητάει με έντονο ύφος να σταματήσει. Αρχίζουν να τσακώνονται και οι κοπέλες επεμβαίνουν για να τις χωρίσουν.

Ο Τζεβαχίρ έρχεται και τις προειδοποιεί και τις δύο να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και τον χτυπάει. Στη συνέχεια προειδοποιεί την Αρζού και της ζητάει να μείνει μακριά από τη Μελέκ και την οικογένειά της.

Κάποια παιδιά απειλούν την Ελίφ και τον Ταϊλάν πριν τον διαγωνισμό. Ο Ταϊλαν και η Ελίφ κερδίζουν, αλλά οι απειλές συνεχίζονται.

ELIF-3-1.jpg
Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην Elif!

Ο Βεϊσέλ συναντάει τυχαία την Αϊλά και μαθαίνει πως ο πατέρας της σκοπεύει να ανοίξει ένα μεγάλο κατάστημα επίπλων. Ο Βεϊσέλ θέλει πάση θυσία ο Μουράτ να την παντρευτεί.

Η Αρζού περιμένει την Γκόντζα μπροστά στην εταιρία και της ζητάει να υπογράψει τα χαρτιά σύμφωνα με τα οποία θα μπορούν και οι δύο να χρησιμοποιούν τα χρήματα του Νετζντέτ. Η Γκόντζα δε δέχεται. Ο Τζεβαχίρ έχει μάτια μόνο για τη νέα και ωραία λογίστρια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved