8 Λέξεις: Η πιο σοκαριστική σκηνή που καθήλωσε τους τηλεθεατές (Video & Photos)
Media

8 Λέξεις: Η πιο σοκαριστική σκηνή που καθήλωσε τους τηλεθεατές (Video & Photos)

Χθες, 21 Ιανουαρίου απολαύσαμε ένα συναρπαστικό επεισόδιο στις 8 Λέξεις.

Η Έρση αμέριμνη γυρνά στο σπίτι της και αντικρύζει ένα πτώμα. Η Φωτεινή είναι νεκρή μέσα στην κουζίνα της. Όμως, αυτό το έγκλημα θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Έρσης και του Οδυσσέα. Θα πάρει τελικά εκδίκηση η Ηλιάνα, που έχασε το κοριτσάκι της και έχει ρίξει όλο το φταίξιμο στο ζευγάρι;

Με φρίκη η Έρση, όταν επιστρέφει αντικρίζει μέσα στο ατελιέ, το πτώμα της Φωτεινής. Καλεί αμέσως την αστυνομία κι από ΄κει και πέρα τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν θα φανταζόταν ποτέ κανένας. Η Έρση καταθέτει στην αστυνομία όλη τη νύχτα και είναι καταρρακωμένη, ενώ ο Οδυσσέας ο οποίος είναι στην Αθήνα, εξακολουθεί να μην ξέρει ακόμα τίποτα και ανησυχεί γιατί δεν μπορεί να τη βρει στο τηλέφωνο.

Η επόμενη μέρα της δολοφονίας της Φωτεινής, είναι πολύ δύσκολη για όλους. Πρώτα-πρώτα για την Έρση, που το ξημέρωμα τη βρίσκει ακόμα στο αστυνομικό τμήμα να καταθέτει και μετά για τον Οδυσσέα, που επιτέλους μαθαίνει από τον Σπύρο τι έχει συμβεί και ξεκινάει με τον Μάρκο και την Ναυσικά να επιστρέψουν στην Κέρκυρα.

Ο Οδυσσέας φτάνει Κέρκυρα κι αναλαμβάνει να παρηγορήσει την Έρση που δεν λέει να συνέλθει από τη θέα της νεκρής Φωτεινής. Ο Έκτορας αναλαμβάνει την υπόθεση, σε περίπτωση που μπλέξει η Έρση.

Η αστυνομία καλεί ξανά την Έρση για συμπληρωματική κατάθεση, γεγονός που προκαλεί ανησυχία καθώς όλα δείχνουν πως έχει μπει στο κάδρο των υπόπτων.

Δείτε την σκηνή από τις 8 Λέξεις που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved