FOOD N’ FRIENDS: Η Ελένη Ράντου (εκ)παιδεύεται στην κουζίνα! (photos)
Media

FOOD N’ FRIENDS: Η Ελένη Ράντου (εκ)παιδεύεται στην κουζίνα! (photos)

FOOD N’ FRIENDS: Η μαγειρική αλλάζει και γίνεται… παρέα!

Μία κουζίνα, ένας καταξιωμένος chef - παρουσιαστής, ένας ανατρεπτικός κωμικός – συγγραφέας, ένας απρόβλεπτος καλεσμένος, δύο συνταγές, πολλοί γαστρονομικοί πειρασμοί, πολλά γέλια και σίγουρα όχι μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 16:00, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται τον ανατρεπτικό Νικόλα Ράπτη. Ο αγαπητός ραδιοφωνικός παραγωγός και κωμικός φοράει ποδιά, παίρνει κουτάλες και πιρούνια και επιστρατεύει κάθε θεμιτό και αθέμητο μέσο για να εντυπωσιάσει τους παρουσιαστές. Ψιλοκόβει, θωρακίζει, σοτάρει και όλα αυτά για πρώτη φορά!

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 16:00, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μαζί με τον Ηλία Φουντούλη υποδέχονται ένα πρόσωπο έκπληξη. Την Ελένη Ράντου, η οποία καλείται να φέρει εις πέρας μια μαγειρική αποστολή! Η καταξιωμένη ηθοποιός, που έχει αγαπηθεί και ξεχωρίσει για το ταλέντο και την προσωπικότητα της, μας αποκαλύπτει περιστατικά που αποδεικνύουν πόσο ατζαμής έχει υπάρξει στην κουζίνα. Εκφράζει τις απορίες της, μπαίνει στον ρόλο της μαθήτριας και τολμά για πρώτη φορά πράγματα που ούτε καν φανταζόταν. Τελικά, όμως, θα αποφοιτήσει από την κουζίνα του σεφ μας ή θα μείνει μετεξεταστέα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved