Άγριες μέλισσες: Η μεγάλη αλλαγή που ξαφνιάζει!  Τι θα δούμε στις οθόνες μας; (Photos)
Media

Άγριες μέλισσες: Η μεγάλη αλλαγή που ξαφνιάζει!  Τι θα δούμε στις οθόνες μας; (Photos)

Άγριες μέλισσες: Και νέες σκέψεις για τη διάρθρωση του προγράμματος κάνουν στον ΑΝΤ1, ενόψει του Euro 2020, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Το κανάλι αποφάσισε κατ' αρχάς ότι όλοι οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα μεταδοθούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 χωρίς να αξιοποιηθεί ως εναλλακτική λύση το Μακεδονία ΤV, όπως αρχικά εξεταζόταν.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα γίνει άνω-κάτω για να χωρέσει έως και τρεις αγώνες την ημέρα στις 16:00, στις 19:00 και στις 22:00.

Σύμφωνα με την reallife, η αρχική σκέψη ήταν έως τις 1Ο Ιουνίου να σταματήσουν όλες οι σειρές ώστε το κανάλι να επικεντρώσει στα αθλητικά.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΑΝΤΊ επιθυμούν να διατηρήσουν τις «Άγριες μέλισσες» και μετά την έναρξη του Euro, ώστε να δώσουν τονωτικό... τσίμπημα στην τηλεθέαση και τον Ιούνιο.

Για να γίνει αυτό, η δημοφιλής σειρά εποχής που συγκεντρώνει καθημερινά σχεδόν 1.700.000 τηλεθεατές θα χρειαστεί να αλλάξει ζώνη και από τις 23:00 να μετακινηθεί στις 21:00, οπότε υπάρχει μία ώρα κενό ανάμεσα στις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων.

Τόσο το περιεχόμενο όσο και η σήμανση της σειράς (κατάλληλο άνω των 12) επιτρέπουν μια τέτοια μετακίνηση, που είναι η επικρατέστερη λύση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved