Ελένη Μενεγάκη: Θρίλερ με το συμβόλαιό της – Οι φήμες για αποχώρηση από τον Alpha!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Θρίλερ με το συμβόλαιό της – Οι φήμες για αποχώρηση από τον Alpha!

Ελένη Μενεγάκη: Θρίλερ με το συμβόλαιό της- Τέλος από τον Alpha μετά από 15 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη;

Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και έντονες είναι οι φήμες που τη θέλουν να φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha! Φήμες που έχουν ξεκινήσει, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, εδώ και αρκετό καιρό.

Τα τελευταία 24ωρα όμως όλο και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια θα είναι εκτός Alpha και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα την βλέπουμε σε άλλο κανάλι.

Τι τελικά όμως ισχύει;

Σύμφωνα με το typologies η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι είναι βέβαιη.

Μετά από 15 χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη, το μεγαλύτερο brand name της ελληνικής τηλεόρασης, αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Alpha, όπως είχε βάλει και πριν πολλά χρόνια από τον ANT1!

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια πήρε την απόφασή της, χωρίς καν να μπει σε καμία διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του σταθμού.

Κανείς βέβαια ως τώρα δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε διαψεύδει επίσημα τουλάχιστον τις φήμες που κυκλοφορούν. Και φυσικά η ίδια η Ελένη έως αυτή τη στιγμή τηρεί σιγή ιχθύος… Αν πάντως τελικά αποδειχθεί πως όπου υπάρχψει καπνός υπάρχει και φωτιά αυτή θα είναι σίγουρα η τηλεοπτική "βόμβα" της χρονιάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved