Χάρης Γρηγορόπουλος εξήγησε γιατί θα τον δούμε λίγο ως «Τρελαντώνη» στο Καφέ της Χαράς
Media

Χάρης Γρηγορόπουλος εξήγησε γιατί θα τον δούμε λίγο ως «Τρελαντώνη» στο Καφέ της Χαράς

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για τον ρόλο του στο «Καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή της σειράς και στουης ενδοιασμούς που είχε, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στο άγχος που είχε.

Τι σου αρέσει να βλέπεις στην ελληνική τηλεόραση;

Μου αρέσει να βλέπω αυτά που δεν παίζονται, δηλαδή ντοκιμαντέρ, πολιτιστικές εκπομπές, μυθοπλασίες σε λογοτεχνικά έργα, με ακριβές παραγωγές, με αναπλάσει εποχών. Μου αρέ­σει το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», γιατί έχουν κάποια στοιχεία από αυτά που σου είπα. Έχουν ωραίο σενάριο, υπάρχει ανάπλαση εποχής, ωραίες ερμηνείες. Τέτοια πράγματα θα ήθελα να βλέπω στην ελληνική τηλεόραση, αλλά δυστυχώς είναι δυσεύρετα.

Επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, 16 χρόνια μετά, το σίριαλ «Το καφέ της Χαράς». Ο «Τρελαντώνης», ο ήρωας που υποδυόσουν, τι... ρόλο παίζει αυτή τη φορά;

Ο «Τρελαντώνης» παραμένει... Τρελαντώνης, 16 χρόνια μετά. Είναι μεγάλη η χαρά μου, γιατί είχα μεγάλη αναμονή και προσμονή για τη σειρά αυτή. Δεν κρύβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την επι­στροφή της σειράς «Το καφέ της Χαράς». Εκεί θα κάνω ένα... πέρασμα.

Γιατί «πέρασμα» και όχι συνέχεια σε μια κα­νονικότητα του γνωστού ρόλου που σε είχαμε γνωρίσει τότε;

«Πέρασμα», γιατί έχω και την ανειλημμένη υποχρέ­ωση στον Alpha με το σίριαλ «Έλα στη θέση μου» και δεν μπορώ να παίξω σε πάρα πολλά επεισόδια.

Σου αρέσει αυτός ο τρόπος με τον οποίο θα συμμετέχεις στο σίκουελ της σειράς ή θα ήθελες περισσότερο;

Καταρχήν δεν θα μπορούσα να λείπω, αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον;

Τι καινούργιο θα δούμε από εσένα σε αυτόν το ρόλο;

Θα δείτε κάποια καινούργια πράγματα που συνέβη­σαν όλα αυτά τα χρόνια.

Υπήρξαν μέσα στη σεζόν σίριαλ που έγιναν σίκουελ, όπως οι σειρές «θα γίνει της πολυκα­τοικίας», «Λόγω τιμής»...Έχει βαθμό «επικινδυ­νότητας» αυτή η κίνηση;

Σίριαλ τα οποία δεν πήγαν και καλά... Εμένα, όταν μου τηλεφώνησε ο Χάρης (Ρώμας) και μου είπε ότι θα το ξανακάνει, η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρ­νητική.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;


Όταν διάβασα τα σενάρια, άλλαξα γνώμη. Πιστεύω στο πάθος του Χάρη και στην επιθυμία του να συνε­χιστεί η σειρά αυτή 16 χρόνια μετά.

Οι συχνές επαναλήψεις του σίριαλ έχουν «γε­φυρώσει», κατά μία έννοια, το παρελθόν με το σήμερα και τα νέα επεισόδια.

Δεν έχει σταματήσει να παίζεται καθόλου το σίριαλ, θα είναι και πολύ άμεση η σύγκριση, δηλαδή και η εικόνα μας θα είναι διαφορετική και όλα αυτά τα χρόνια θα φανούν, γιατί το παλιό δεν έχει σταματήσει να παίζεται, οπότε ήρθε το νέο και αμέσως θα υπάρχει η διαφορά, θα δούμε... Εμφανίζομαι στα πρώτα επεισόδια, λόγω της άλλης σειράς που παίζω, έτσι δεν μπορούν να συμβαδίσουν τα γυρί­σματα και των δύο σειρών.

Όταν μου ανατέθηκε, πριν από 16 χρόνια, να παίξω αυτόν το ρόλο, είχα πάρα πολύ μεγάλο άγχος, νόμιζα ότι θα γίνω ρεζί­λι πανελλαδικώς, ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά και όλα αυτά, γιατί ήταν πολύ περίεργο πράγμα αυτό που έπρεπε να κάνω στο ρόλο του «Τρελαντώνη».

Πότε σου έφυγε αυτό το άγχος;

Αφού σημείωσε αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία, τότε ηρέμησα και ήμουν πολύ χαρούμενο5.Όταν ο Χάρη5 μου είπε ότι θα ξανακάνω, 16 χρόνια μετά, το «Καφέ της Χαράς» και το ρόλο του «Τρελαντώ­νη», είχα πάλι το ίδιο άγχος.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved