Χάρης Ρώμας: Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκε να συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar
Media

Χάρης Ρώμας: Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκε να συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε για πρώτη φορά πως αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε για την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μεγάλος θόρυβος με τον Αλέξη Γεωργούλη, γιατί ενώ οι περισσότεροι ευρωβουλευτές βρίσκονται στις Βρυξέλλες από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, εκείνος κάθε Τετάρτη θα έρχεται στην Ελλάδα για να συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar». Εσύ τι θα έκανες στη θέση του;

«Δεν έχω συζητήσει με τον Αλέξη για να ξέρω πώς είναι το πρόγραμμά του και πώς εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Οταν συναντηθήκαμε, του ευχήθηκα «καλή σταδιοδρομία», όπως κι εκείνος αντίστοιχα σε εμένα, αλλά δεν μιλήσαμε διεξοδικά. Εγινε και σε εμένα κρούση να είμαι στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

Αρνήθηκα γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί, να κάνω το «Καφέ» και παράλληλα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου στην περιφέρεια. Και, φαντάζομαι, η ευθύνη ενός σίριαλ δεν συγκρίνεται με το να εκπροσωπείς τη χώρα σου στο Ευρωκοινοβούλιο. Αλλά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει εκείνος. Προφανώς στο πρόγραμμα του Αλέξη θα χωράει και το «Your Face Sounds Familiar». Αν τον συναντήσω ξανά, θα τον ρωτήσω πώς τα προλαβαίνει όλα, γιατί μου είναι εξαιρετικά συμπαθής.» υπογράμμισε ο Χάρης Ρώμας για τον λόγο που αρνήθηκε να συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved