MasterChef: Συγκίνηση αλλά και… μπόλικο χιούμορ στις auditions
Media

MasterChef: Συγκίνηση αλλά και… μπόλικο χιούμορ στις auditions

MasterChef 4: Οι τρεις κριτές του MasterChef ξεκαθάρισαν από την αρχή πως φέτος οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις τους είναι κατά πολύ υψηλότερες.

Αν πέρσι ήταν σκληροί, φέτος δεν θα χαριστούν καθόλου. Άλλοτε με αυστηρή κριτική, άλλοτε με συγκίνηση και άλλες φορές με μπόλικο χιούμορ, υποδέχονται τους φιλόδοξους μάγειρες στη διαδικασία αναζήτησης των νέων υποψήφιων διαγωνιζόμενων του MasterChef 4.

Το ταμπεραμέντο και η θετική ενέργεια δεν λείπουν από τους υποψήφιους. Αυτά και μόνο όμως δεν είναι ικανά για να τους περάσουν στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να αποδείξουν πως όλη αυτή η θετική ενέργεια μπορεί να μεταφερθεί και στα πιάτα, που θα παρουσιάσουν στον Σωτήρη Κοντιζά, στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στον Πάνο Ιωαννίδη.

Ίσως όμως τα πράγματα να είναι ακόμα πιο σοβαρά φέτος και ο ανταγωνισμός ακόμα πιο έντονος. Η φιλοδοξία και η επιμονή στο στόχο ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα στις audition.

Πρωτιά για το MasterChef 4 στην πρεμιέρα του!

Η χθεσινή (Δευτέρα 27.1.20) πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 4 κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, που του χάρισε την πρώτη θέση στο δυναμικό, εμπορικό κοινό 18 – 54 με μέσο όρο 37,2% και την πρώτη θέση στο σύνολο με μερίδιο 27,1%!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved