Μαριαλένα Ροζάκη: «Αν δω ότι θίγεται ο εγωισμός μου, συνήθως φεύγω»
Media

Μαριαλένα Ροζάκη: «Αν δω ότι θίγεται ο εγωισμός μου, συνήθως φεύγω»

Η Μαριαλένα Ροζάκη αντιμετωπίζει με μεγάλη χαρά την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, στο Καφέ της Χαράς, που την έριξε κατευθείαν στα βαθιά και της μαθαίνει πολλά.

Η Μαριαλένα Ροζάκημιλά για τον ρόλο της Αρετής στο «Καφέ της Χαράς», ενώ αποκαλύπτει αν θα πάλευε για έναν άντρα όπως η ηρωίδα της.


Πώς βρέθηκες στο «Καφέ της Χαράς»;

«Η παραγωγή έλαβε περίπου 600 βιογραφικά, έγιναν πολλά δοκιμαστικά και εγώ πέρασα από 4 μέχρι να πάρω το τελικό "ναι", οπότε η χαρά ήταν ακόμα πιο μεγάλη, γιατί είχα μεγάλη αγωνία».


Σύστησέ μας την Αρετή...

«Είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει πολύ. Η Αρετή είναι ένα κορίτσι με σπουδές και ικανότητες. Είναι γιατρός, ερωτευμένη με τον Μάνο. Και αναπάντεχα έρχεται η Βόλια και ταράζει τα νερά. Σε αυτούς που βιάζονται να την κατηγορήσουν και να την αντιπαθήσουν έχω να πω ότι αυτή η καημένη δεν πείραξε κανέναν».


Τι σου αρέσει περισσότερο στον ρόλο;
«Με γοητεύει που είναι ένα σύγχρονο κορίτσι με αρχές και ταυτόχρονα έχει στοιχεία και μιας παλιότερης εποχής, πράγμα που μου αρέσει κι εμένα και ταυτίζομαι με αυτό της το κομμάτι. Στο μέλλον θα δούμε πολλά πρόσωπα της Αρετής και αυτό επίσης με ιντριγκάρει πολύ ως ηθοποιό».


Θα πάλευες για έναν άντρα, όπως η Αρετή;
«Αν πω ότι το έχω ζήσει, θα πω ψέματα. Ο έρωτας μας γνωρίζει πλευρές του εαυτού μας που δεν ξέρουμε ούτε εμείς οι ίδιοι ότι τις έχουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι, επειδή είμαι και Λιοντάρι στο ζώδιο, είμαι της αξιοπρέπειας, κι αν δω ότι θίγεται ο εγωισμός μου, συνήθως φεύγω».


Παρακολουθούσες τη σειρά όταν ήσουν μικρή;
«Ναι, πολύ. Και όταν είχε βγει και στις επαναλήψεις. Το ξέρω πολύ καλά το "Καφέ της Χαράς". Πού να φανταζόμουν ότι μια μέρα θα ήμουν κομμάτι του».
Νιώθεις ασφάλεια που η πρώτη σου τηλεοπτική δουλειά είναι τόσο επιτυχημένη;
«Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια και ευγνωμοσύνη. Αυτό που λένε, ότι "όλα γίνονται για κάποιον λόγο", καμιά φορά το ακούω και με θυμώνει, αλλά τελικά όντως το "Καφέ" έγινε για κάποιον λόγο. Δεν είχα κάνει τηλεόραση πιο πριν, ίσως επειδή έπρεπε να κάνω πρώτα αυτό».


Τι σε συμβούλεψαν οι... παλιοί;
«Με έχουν αγκαλιάσει με τη θετική τους ενέργεια και την αγάπη τους. Ο κύριος Ρώμας είναι μεγάλος δάσκαλος και του χρωστάω πολλά. Με συμβουλεύει για πολλές λεπτομέρειες, και υποκριτικές και τεχνικές, και γενικότερα για τη στάση μου στον χώρο. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Και η κυρία Χατζησοφιά με βοηθά πολύ, γιατί έρχεται και εκείνη στα γυρίσματα, και είναι μεγάλο σχολείο».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Πάρη και την Έφη;
«Πραγματικά υπέροχη .Έχουμε γίνει φίλοι μεταξύ μας και κάνουμε παρέα. Με τον Πάρη είμαστε μαζί από το θέατρο Τέχνης. Με την Έφη από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, από το δοκιμαστικό, η συμπάθεια και η αγάπη ήταν αμοιβαίες και έχει ενδιαφέρον που κάνουμε τις αντίζηλες, γιατί στην πραγματικότητα είμαστε πολύ αγαπημένες και το δια-σκεδάζουμε», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved