Γιώργος Παπαδάκης: Το περιστατικό που τον συγκλόνισε στον «αέρα» της εκπομπής
Media

Γιώργος Παπαδάκης: Το περιστατικό που τον συγκλόνισε στον «αέρα» της εκπομπής

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεται 30 χρόνια στη μικρή οθόνη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, σε συνέντευξή του, μίλησε γι’ αυτά που τον έχουν συγκλονίσει on air, για το αν υπάρχει κάτι που θυσίασε λόγω της δουλειάς του και το μετάνιωσε, και αν έχει σκεφτεί την ημέρα που θα σταματήσει!

Υπάρξει κάποιο περιστατικό που σας έχει συγκλονίσει στον «αέρα» της εκπομπής;

«Η υπόθεση του μικρού Αντρέα από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Κάναμε τη διακήρυξη του συλλόγου παρουσία του μικρού και λύγισα, αλλά το πιο συγκλονιστικό ήταν αργότερα, όταν την ώρα της εκπομπής με πήρε ο πατέρας του παιδιού και μου είπε πως ο Αντρέας πέθανε. Και υπάρχουν και προσωπικές στιγμές. Η γέννηση του πρώτου εγγονού μου, ο-θάνατος της αδελφής μου. Όμορφες και άσχημες στιγμές που έχω ζήσει στον «αέρα» της εκπομπής. Και πολλές περιπτώσεις που πρέπει να περιγράψεις συγκλονιστικά γεγονότα διατηρώντας τη ψυχραιμία σου όσο μπορείς. Εγώ, όμως, μερικές φορές τη χάνω, και συγκινούμαι, και χάνω και τα λόγια μου. Είμαι κατά των μαρμαρωμένων παρουσιαστών. Η προσέγγιση πρέπει να είναι ανθρώπινη. Ο ψεύτικος συγκλονισμός και η συγκίνηση φαίνεται και μου τη βαράνε στο κεφάλι. Ό,τι είσαι βγαίνει στην τηλεόραση».

Υπάρχει κάτι που να θυσιάσατε από τη ζωή σας αυτά τα 30 χρόνια και να έχετε μετανιώσει;

«Θα τα είχα παρατήσει εάν αισθανόμουν έτσι. Με εκνευρίζει το γεγονός πως κάποιοι αναφέρονται στη δουλειά τους λέγοντας πως στερούνται κάτι άλλο που αγαπούν. Σταμάτα το εάν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Είναι μέρος της δουλειάς μας και βέβαια θα στερηθείς κάπου πράγματα. Δεν βαρυγκομάω καθόλου,, και σ’ αυτό με βοηθάει η οικογένεια μου, που ποτέ δεν έχει δυσανασχετήσει επειδή μεγάλο κομμάτι της μέρας μου το αφιερώνω στη δουλειά μου».

Τι είναι αυτό που σας κρατάει στην ίδια δουλειά τόσα χρόνια, με το ίδιο πάθος;

«Το γεγονός ότι είμαι στην ίδια εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια και τη θεωρώ κομμάτι μου. Μερικές φορές λέω πως το «Καλημέρα Ελλάδα» είναι το τέταρτο παιδί μου. Είναι η αίσθηση της δουλειάς που αγάπησες πολύ. Κάποια στιγμή θα σταματήσω, και δεν θα είναι πολύ μακριά το ίδιο πράγμα θα αισθάνομαι γι' αυτή την εκπομπή και θα μιλάω με την ίδια αγάπη».

Έχετε σκεφτεί την ημέρα που θα σταματήσετε αυτή τη δουλειά;

«Όχι. Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό. Κάποια στιγμή θα έρθει. Δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή μου και στην ψυχολογία μου. Η καθημερινότητα μου θα αλλάξει. Δεν θα μου λείψει η τηλεόραση. Αγαπάω τη δουλειά μου, δεν ζω για την τηλεόραση. Κάποιοι άνθρωποι γοητεύονται από αυτό. Εγώ όχι, και δεν βλέπω τις εκπομπές μου. Αυτή η αυταρέσκεια θέλω να είναι μακριά από εμένα».

Αν σας ζητούσα να κάνετε έναν μικρό απολογισμό για όλα αυτά τα χρόνια;

«Αυτή η εκπομπή με έχει βοηθήσει να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που δεν ήξερα. Μερικές φορές απομονώνεσαι σε έναν μικρόκοσμο και ίσως είναι και φυσιολογικό. Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω καλά ανθρώπους όλων των ηλικιών, διαφορετικών επιπέδων γνώσης. Με έκανε καλύτερο αυτή η διαδικασία και περισσότερο άνθρωπο. Αισθάνθηκα την κακία, την αλληλεγγύη, το μίσος, την αγάπη, την καλοσύνη, την υποκρισία. Όλα αυτά τα έζησα μέσα από τη δουλειά μου και από ανθρώπους που αντιπροσώπευαν κάτι από όλα αυτά. Ενιωσα μια σοφία που, αν την έγραφα σε βιβλίο, θα ήταν τόμοι», είπε στο tv o’ clock.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved