Κάτια Ζυγούλη: Οι λεπτομέρειες της εκπομπής μόδας που αναλαμβάνει και το κόστος της (photos)
Media

Κάτια Ζυγούλη: Οι λεπτομέρειες της εκπομπής μόδας που αναλαμβάνει και το κόστος της (photos)

Μέσα Φλεβάρη κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος της εκπομπής Ιστορίες Μόδας, αυτή τη φορά με παρουσιάστρια την Κάτια Ζυγούλη.

Πρόκειται για εβδομαδιαία, 45λεπτη εκπομπή αφιερωμένη στη μόδα, σε παραγωγή Foss Productions και σκηνοθεσία Λεωνίδα Πανωνίδη, ενώ στη θέση της αρχισυντάκτριας θα δούμε την πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής, Σάντυ Τσαντάκη.

Να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η Κάτια Ζυγούλη θα παρουσιάσει δική της εκπομπή στην τηλεόραση (διατηρεί ήδη το κανάλι της στο Youtube), ενώ την αρχική της συστολή διαδέχτηκε γρήγορα ο ενθουσιασμός. Η συμφωνία αφορά 20 επεισόδια με κόστος 8.982 ευρώ το ένα -περιλαμβάνεται και η αμοιβή της παρουσιάστριας-, ενώ στο σύνολο της η εκπομπή θα θυμίζει καλογυρισμένο ντοκιμαντέρ, με ανάλογη κινηματογραφική προσέγγιση και αισθητική.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν προσεχώς, με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας στις 7 ή 14 Φεβρουαρίου, ενώ στα πρώτα επεισόδια από τις οθόνες μας θα περάσουν θέματα όπως η ελληνική μόδα, το κόσμημα social media και influencers, φωτογραφία και μόδα, θέατρο και μόδα. Η απόφαση για την προβολή της εκπομπής εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης και εν συνεχεία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ενώ ήδη έχει συγκεντρώσει ποικίλα σχόλια στο Διαδίκτυο τόσο για την επιλογή, της Κάτιας Ζυγούλη ως κεντρικής παρουσιάστριας αλλά και για το συνολικό κόστος αυτής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved