Άγριες Μέλισσες: Η Σμαρώ έδωσε το απόλυτο spoiler που θα σας αφήσει άφωνους!
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Σμαρώ έδωσε το απόλυτο spoiler που θα σας αφήσει άφωνους!

Η Ευαγγελία Μουμούρη,  η οποία υποδύεται την Σμαρώ και μπήκε πρόσφατα στις Άγριες Μέλισσες, λέει τα μελλούμενα και καταφέρνει να βάλει στη φυλακή την Ελένη για τον φόνο του Σέργιου.

Η Ευαγγελία Μουμούρη προέβη σε αποκαλύψεις για τις Άγριες Μέλισσες και την εξέλιξη του ρόλου της, που μας άφησε άφωνους στο Πρωινό!

Η τηλεοπτική Σμαρώ είπε χαρακτηριστικά: «Θα καταλάβετε άμεσα ποια είναι τα κίνητρα της Σμαρώς. Η Ελένη μίλησε στη Σμαρώ πολύ άσχημα, την προσέβαλε τόσο πολύ και ξύπνησε ο γυναικείος εγωισμός. Το παρελθόν μου από όσο ξέρω δεν έχει να κάνει με το χωριό. Είναι γυρολόγος, δεν έχει οικογένεια, δεν έχει στον ήλιο μοίρα, δεν έχει ηθικούς φραγμούς και αυτό της δίνει μια ελευθερία και μια εξουσία πάρα πολύ μεγάλη.

Στην πραγματικότητα, το ένστικτό της να παρατηρεί τους πάντες, δεν είναι και πολύ μακριά από την αλήθεια. Θεωρώ ότι φτάνει σε ένα σημείο η Σμαρώ που δεν έχει γυρισμό, τα παίζει όλα για όλα. Θα μείνει στο Διαφάνι όσο χρειαστεί για να τα κάνει όλα άνω κάτω! Επικεντρώνεται στην Ελένη»!

Και στη συνέχεια τόνισε: «Μέσα σε λίγα λεπτά έπρεπε να γυρίσουμε μια δύσκολη σκηνή και βρεθήκαμε να τρέχουμε μέσα στις λάσπες, να με κυνηγάει με ένα όπλο…».

Τι θα γίνει; Δείτε στην gallery που ακολουθεί αλλά και το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved