Μετά τις Άγριες Μέλισσες τι; Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Δρόσως και θα σε εκπλήξει!
Media

Μετά τις Άγριες Μέλισσες τι; Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Δρόσως και θα σε εκπλήξει!

Άγριες Μέλισσες: Μια από τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες της σειράς,  είναι η Δρόσω!

Η Δανάη Μιχαλάκη είναι κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη και έχει μεγαλώσει σε καλλιτεχνική οικογένεια, αφού και η μαμά της διατηρεί σχολή χορού στη Σύρο.

Η υποκριτική την κέρδισε από μικρή και φοίτησε στη Δραματική σχολή Κεντρική Σκηνή Μιμής Ντενίση.

Μπορεί μέσα από τη σειρά να έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, κατάφερε όμως να κερδίσει τις εντυπώσεις.


Η ηθοποιός μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο, αποκαλύπτει τις άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της.
«Γεννήθηκα πριν από 27 χρόνια στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσα στη Σύρο. Ήταν απόφαση των γονιών μου, όταν εγώ ήμουν δύο χρονών και ο αδερφός μου τεσσάρων, γιατί πίστευαν ότι εκεί θα είχαμε καλύτερη ζωή. Στην Αθήνα είχαν μια σχολή μπαλέτου και όταν μετακομίσαμε στη Σύρο άνοιξαν εκεί μια σχολή. Τώρα που μένω πάλι εδώ μου λείπει πολύ το νησί και με την πρώτη ευκαιρία πηγαίνω»


«Μικρή έκανα μπαλέτο, ξεκίνησα να μαθαίνω και πιάνο, αλλά το σταμάτησα σε πολύ μικρή ηλικία. Έκανα όμως αρκετά χρόνια μαθήματα στο σαντούρι, ασχολήθηκα με ελληνικούς χορούς και σύγχρονο, ήμουν και σε χορωδία»


«Πώς αποφάσισα να γίνω ηθοποιός; Είναι ο μπαμπάς μου ηθοποιός (σ.σ.: ο Γιώργος Μιχαλάκης) και είχα επηρεαστεί από τις παραστάσεις που έπαιζε όταν ήμουν μικρή.Θυμάμαι ότι μου άρεσε να τρυπώνω στα παρασκήνια και να παρακολουθώ από εκεί τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.Εβλεπα που συνδύαζαν τον χορό και το τραγούδι με την υποκριτική και έλεγα από πολύ μικρή ότι κι εγώ αυτό θέλω να κάνω»


«Είναι ωραίο να σε αναγνωρίζουν στον δρόμο και να σου δίνουν συγχαρητήρια για τη δουλειά σου. Απλώς, όταν γίνεται τόσο απότομα, που το Σάββατο είσαι στο μετρό και περνάς απαρατήρητη και τη Δευτέρα, μια μέρα μετά την πρεμιέρα, σου μιλάει όλος ο κόσμος, είναι ένα κύμα ξαφνικό από τη μια και ευχάριστο από την άλλη»

«Στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω, ασχολούμαι πολύ με τα σκυλιά μου, τον Ρόκι και τη Μαρούλα, πηγαίνω θέατρο και σινεμά. Μου αρέσει πολύ να βλέπω και τους δικούς μου ανθρώπους. Αν μαγειρεύω; Ναι, προσπαθώ να βρίσκω τον χρόνο να το κάνω, γιατί μου αρέσει, αν και δεν τα πάω καλά με τον φούρνο. Είμαι ο τύπος που θα πάει ταπεράκι στη δουλειά. Το μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω σε μιούζικαλ, είτε είναι παιδικό είτε κανονικό. Αυτό είναι που θέλω να κάνω πάρα πολύ», λέει η ίδια στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved