Elif: Φονική επίθεση σε Μελέκ και Ελίφ (photos)
Media

Elif: Φονική επίθεση σε Μελέκ και Ελίφ (photos)

Η Ελίφ και η Μελέκ κινδυνεύουν να πληρώσουν με τη ζωή τους την καλοσύνη τους και την ανάγκη τους να βοηθήσουν ένα μικρό αγόρι. Σύμφωνα όμως με τις εξελίξεις, ο Γιουσούφ είναι ακόμη μία φορά ο φύλακας άγγελος τους και τις σώζει.

Όλα ξεκινούν όταν η Ελίφ, θέλοντας να βοηθήσει τον φίλο της τον Χακί, τον οποίο ο πατέρας του αναγκάζει να ζητιανεύει, ζητάει δουλειά από τον Γιουσούφ. Ο τελευταίος της δίνει το χαρτζιλίκι της και την ακολουθεί γιατί θέλει να μάθει τι θα το κάνει. Την ίδια στιγμή, ο Χακί δουλεύει στους κρύους δρόμους και αρρωσταίνει. Όταν πηγαίνει σπίτι του ο πατέρας του, ο Καμίλ, τον χτυπάει επειδή δεν πούλησε χαρτομάντιλα. Η Ελίφ προσπαθεί να τον σταματήσει, αλλά ο άντρας την αρπάζει από το χέρι και προσπαθεί να χτυπήσει και τα δύο παιδιά.

Ο Γιουσούφ τότε επεμβαίνει, χτυπάει τον Καμίλ και παίρνει τα παιδιά μαζί του στο βιβλιοπωλείο. Η Μελέκ τους βλέπει όλους μαζί στο κατάστημα και πηγαίνει να δει τι συμβαίνει. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ το σχέδιο της Ελίφ για να βοηθήσει τον Χακί και η γυναίκα του είναι ευγνώμων επειδή έσωσε την κόρη της και το μικρό αγοράκι. Εν τω μεταξύ, ο Χακί αρρωσταίνει πολύ και ο Γιουσούφ αναλαμβάνει να τον φροντίσει μέχρι να αποφασίσουν πώς θα τον σώσουν από τον αδίστακτο Καμίλ.

Η Μελέκ είναι και εκείνη στο βιβλιοπωλείο και ανησυχεί για τον μικρό, ενώ ο Καμίλ μαθαίνει από έναν γείτονα του πως ο γιος του είναι στο μαγαζί του Γιουσούφ. Πηγαίνει αμέσως να πάρει τον μικρό αλλά η Ελίφ, που βρίσκεται μαζί με τον Χακί, φωνάζει τον Γιουσούφ. Ο τελευταίος τον αποτρέπει και τραβάει προς το μέρος του τον Χακί, αλλά ο Καμίλ βγάζει ένα μαχαίρι και απειλεί να σκοτώσει την Ελίφ.

Λέει στον Γιουσούφ πως θα αφήσει την Ελίφ υπό έναν όρο, να πάρει πίσω τον γιο του. Ο βιβλιοπώλης, όμως, με τη βοήθεια της πανέξυπνης Ελίφ, καταφέρνει να αφοπλίσει τον Καμίλ και τον διώχνει απειλώντας τον πως θα καλέσει την Αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, στο κτήμα των Εμίρογλου, η Ελίφ μιλάει στην Ιντζί για όλα όσα έγιναν με τον πατέρα του Χακί και η Μελέκ τις ακούει. Για άλλη μια φορά αισθάνεται υποχρεωμένη απέναντι στον Γιουσούφ και πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο για να τον ευχαριστήσει. Εκείνη τη στιγμή, όμως, φτάνει εκεί ξανά ο Καμίλ με πολύ επιθετικές προθέσεις. Προσπαθεί να μαχαιρώσει τη Μελέκ αλλά ο Γιουσούφ μπαίνει μπροστά. Ο Καμίλ τον μαχαιρώνει και παίρνει μαζί του τον Χακί. Παράλληλα, η Μελέκ είναι σοκαρισμένη και προσπαθεί να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Γιουσούφ.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved