Έρωτας μετά: Κωνσταντίνος και Ηλίας είναι αδέλφια!
Media

Έρωτας μετά: Κωνσταντίνος και Ηλίας είναι αδέλφια!

Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας θα έρθουν αντιμέτωποι με μία σοκαριστική αλήθεια στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑLPHA «Έρωτας μετά».

Οι δύο άντρες ανακαλύπτουν πως είναι αδέλφια και όχι ξαδέλφια, όπως πίστευαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος παίρνει μία απόφαση που εκπλήσσει τους περισσότερους και ιδιαιτέρως τη μητέρα του. Ο επιχειρηματίας ζητάει από τον Ηλία να αναλάβει τη διεύθυνση της εταιρείας. Ωστόσο, αυτό που αποκαλύπτεται και ανάγκασε τον Κωνσταντίνο να προβεί σε μια τέτοια κίνηση είναι μία είδηση-βόμβα, που θα φέρει ανατροπές.

Ο Ηλίας είναι αδελφός του Κωνσταντίνου, καθώς είναι γιος του Λύσανδρου. Όταν μαθαίνει αυτό το μυστικό, ο Ηλίας συγκρούεται έντονα με τον Κωνσταντίνο, καθώς του δηλώνει ότι πλέον, με τα νέα δεδομένα, θα διεκδικήσει ό,τι του ανήκει. Ωστόσο, και οι δύο αποφασίζουν πως το πιο σωστό είναι να κάνουν ένα τεστ DΝΑ που να το επιβεβαιώνει.

Όταν τα αποτελέσματα βγαίνουν, όλοι βεβαιώνονται και ο είναι έτοιμος να αντιδράσει και μάλιστα υπερβολικά. Όμως, η Κατερίνα επεμβαίνει και τον συγκρατεί. Και όσο οι μέρες περνούν, ο Ηλίας επιχειρεί να συναντήσει για πρώτη φορά τη βιολογική του μητέρα και να μάθει τι συνέβη ακριβώς στο παρελθόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved