Κόκκινο Ποτάμι: Κορύφωση του δράματος!Λύγισε το κοινό-Η σκηνή και τα σχόλια που προκαλούν ανατριχίλα
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Κορύφωση του δράματος!Λύγισε το κοινό-Η σκηνή και τα σχόλια που προκαλούν ανατριχίλα

Κόκκινο Ποτάμι: Κάθε επεισόδιο έχει την κορύφωση του, αλλά το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (02-02) ήταν ό, τι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Οι κάτοικοι της Αμισσού, ανήμποροι και εξαντλημένοι, χωρίς νερό και φαγητό, προχωρούν με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει προς άγνωστο προορισμό.

Ο Γιώργος Παυλίδης, για άλλη μια φορά, αισθάνεται πως εξαιτίας της κατάστασης του είναι βάρος. Έτσι, ζητάει από τη γυναίκα του, Ευγενία, να τον αφήσει και να προχωρήσει χωρίς αυτόν.

Η Ευγενία δεν το κάνει και συνεχίζουν μαζί. Οι Τούρκοι εξακολουθούν να τους περιφέρουν μέσα στις ερημιές χωρίς να τους παρέχουν νερό και τροφή. Για να τους καθησυχάσουν χρησιμοποιούν το πρόσχημα πως επιστρέφουν στην Αμισό.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν πολλοί που είναι άρρωστοι αλλά και πολλά βρέφη με τις μητέρες τους, που μην μπορώντας να συνεχίσουν μένουν πίσω. Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Παυλίδης, που δεν μπορεί πια να τους ακολουθήσει. Μπροστά σε αυτή την τραγική εξέλιξη, η Ευγενία σπαράζει, καθώς δεν μπορεί να μείνει με τον άντρα της και αναγκάζεται να συνεχίσει χωρίς εκείνον.

Οι γιοι του, Μίλτος και ο Θέμης, βρίσκουν τον πατέρα τους και προσπαθούν να τον σώσουν.

Ο Γιώργος Παυλίδης χάνει τη μάχη για τη ζωή, “φεύγει” στα χέρια των παιδιών του λέγοντας: “Ο Θεός με αξίωσε στα χέρια σας να φύγω”.

Η σκηνή έκανε το τηλεοπτικό κοινό να λυγίσει με τους χρήστες του twitter να περιγράφουν την ανατριχίλα που ένιωσαν βλέποντας τα πλάνα.

Δείτε καρέ καρέ τη σκηνή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved