Άγριες Μέλισσες: Αυτήν την τροπή δεν την περιμέναμε – Άνω κάτω το Διαφάνι (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτήν την τροπή δεν την περιμέναμε – Άνω κάτω το Διαφάνι (photos)

Άγριες Μέλισσες: Oι εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1 πρόκειται να καθηλώσουν το κοινό.

Οι γυναίκες του χωριού αποφασίζουν να βοηθήσουν τον Τόλλια, ο οποίος, σε άθλια κατάσταση, δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με το νοικοκυριό και τα παιδιά χωρίς την Παγώνα. Πρώτη και καλύτερη τον βοηθά η Ουρανία.

Ο Τόλλιας αποκτά όλο και μεγαλύτερη οικειότητα μαζί της, αν και ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να την κερδίσει ξανά.Έτσι, επιστρέφει στο σπίτι τους με το ζόρι. Φαίνεται όμως ότι ο Τόλλιας έχει γοητεύσει πολύ την Ουρανία και τα αισθήματα είναι... αμοιβαία. Σύντομα η Ουρανία και ο Τόλλιας νιώθουν ενοχές που ήρθαν κοντά και προσπαθούν να αποφύγουν τα... χειρότερο.

Η Ανέτ αποφασίζει να «σκαλί­σει» το ένοχο παρελθόν της, παρασύροντας και τον Νέστορα, που της υπόσχεται να τη βοη­θήσει να εντοπίσει τον γιο της. Την ίδια ώρα, η Ελένη δέχεται την πρόταση του Μιλτιάδη και με τη βοήθεια του Λάμπρου, της Θεοδοσίας, αλλά και του Κυπραίου προσπαθούν να πεί­σουν κι άλλους αγρότες για τη δημιουργία ενός συνεταιρισμού, που θα εμποδίσει τα σχέδια του υπουργείου να προχωρήσει στη βιομηχανική ζώνη.

Ο Μιλτιάδης προσκαλεί τη Βιο­λέτα στο σπίτι του, ενώ εκμυ­στηρεύεται στη Θεοδοσία και στον Λάμπρο τον δεσμό τους. Μια απροσδόκητη εμφάνιση στο σπίτι του Νέστορα φέρνει τον Κυπραίο αντιμέτωπο με το παρελ­θόν του και απειλεί να ανατρέψει τα σχέδια του για την Ελένη... Στο μεταξύ, η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας, με σκοπό να αποτρέψει την απόφαση του Νικηφόρου να φύγει μαζί της στο Παρίσι.

Όλα δείχνουν πως η Ελένη έχει αρχίσει να τρέφει συναισθή­ματα για τον Θωμά και να τον εμπιστεύεται. Εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας όσο τη βλέπει να έρχεται κοντά του και μάλι­στα δεν διστάζει να της... κάνει πρόταση γάμου. Αν και εκείνη δεν έχει ξεχάσει τον Λάμπρο, θέλει όσο τίποτε να κοιτάξει μπροστά. Αρχικό παραδέχεται στον Θωμά πως θέλει χρόνο να σκεφτεί την πρόταση του. Κάνει όμως ένα πα­ράτολμο βήμα: του ζητά να μείνει το βράδυ μαζί της και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά, διαβάζουμε στο my tv! Η Ελένη έχει να αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Αση­μίνας, που την κατακρίνει επειδή κοιμάται «αστεφόνωτη» με τον Κυπραίο. Σύντομα η Ελένη αποφασίζει να πει το «ναι» στην πρόταση γάμου του Θωμά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved