Μάρκος Σεφαρλής: «Ξεκινάω εκπομπή στον ΣΚΑΪ από τα μέσα Φλεβάρη» (video)
Media

Μάρκος Σεφαρλής: «Ξεκινάω εκπομπή στον ΣΚΑΪ από τα μέσα Φλεβάρη» (video)

Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά για την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και τις φήμες που τον ήθελαν να μην ξεκινάει τελικά εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου

Στην κάμερα του Θεσσαλικού τηλεοπτικού σταθμού TRT μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής στο περιθώριο της προβολής της ταινίας του ΧΑΛΒΑΗ 5-0
Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για την αποδοχή του κόσμου για την ταινία του αλλά και για την φωτογραφία του με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και το μέλλον του στον ΣΚΑΙ.


Ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που ήθελαν την σχέση του με τον ΣΚΑΪ να τελειώνει πριν καν αρχίσει και μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Στην τηλεόραση ανακοίνωση βγάζει το κανάλι ή ο ίδιος ο καλλιτέχνης που κάνει την εκπομπή. Το κανάλι και ο ίδιος καλλιτέχνης έχουν ανακοινώσει ότι θα γίνει εκπομπή στον ΣΚΑΪ από τα μέσα Φλεβάρη. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και είναι ανεπίσημο, είναι παραφιλολογία, νομίζω γίνεται από σκοπιμότητα. Όταν δεν έχεις την είδηση και την φτιάχνεις μόνος σου κάποιο κακό σκοπό έχεις»
Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του να συμμετέχει στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή αλλά και για το αν του έχει γίνει πρόταση ή συζήτηση να συμμετέχει στο Survivor.

Δείτε τις δηλώσεις όπως τις μετέδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved