Elif: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η Γκόντζα (Photos & Video)
Media

Elif: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η Γκόντζα (Photos & Video)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif!

Ο Τζεβαχίρ ζητάει από τον Χακί να ομολογήσει το έγκλημα του. Και η Μπαχριγιέ κατηγορεί τον Χακί πως έκλεψε τα χρήματα. Όταν όμως έρχεται η λογίστρια τους εξηγεί πως εκείνη πήρε τα χρήματα. Αν και ήταν τα χρήματα για την πληρωμή των υπαλλήλων η λογίστρια τα πήρε για να πληρώσει τους προμηθευτές. Ο Σελίμ λέει στην Πελίν πως αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη Ζεϊνέπ. Αν και η Γκόντζα έχει συνέλθει, οι γιατροί λένε πως το χτύπημα στο κεφάλι της είναι σοβαρό και η κατάστασή της είναι ακόμα κρίσιμη.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Αρζού επιστρέφει σπίτι της αφού η Γκόντζα δεν ζει πια εκεί. Η Ασουμάν ανοίγει την πόρτα καθώς μένει εκεί από τότε που η Αρζού το έσκασε με τον Ουμίρ. Χαίρεται όταν βλέπει την Αρζού γιατί έχει ξοδέψει όλα της τα χρήματα. Ο Ουμίτ πουλάει την περιουσία του και στέλνει τα χρήματα σε λογαριασμό στο εξωτερικό.

Η Αρζού συναντάει τον δικηγόρο της. Η περιουσία του Νετζντέτ ανήκει εξίσου στην Αρζού και την Γκόντζα. Μαθαίνει πως αν η Γκόντζα πεθάνει, όλη η περιουσία έρχεται στα χέρια της. Στο νοσοκομείο ο Ερκούτ μαθαίνει πως η Γκόντζα έχει αμνησία. Η Ελίφ λέει στη μητέρα της πως ο Χακί θα μείνει μαζί τους μέχρι το απόγευμα και μετά θα έρθει να τον πάρει ο πατέρας του.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Ζεϊνέπ έχει παρεξηγήσει τη συνάντηση του Σελίμ με την Πελίν και είναι αναστατωμένη. Ο Χακί μιλάει για τη μητέρα του που πέθανε και λέει πως θέλει να γίνει γιατρός όταν μεγαλώσει για να σώζει τις ανθρώπινες ζωές. Η Ελίφ κρύβει τον Χακί στην αποθήκη του σπιτιού και λέει ψέματα στη μητέρα της πως ήρθε ο πατέρας του και τον πήρε….

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved