Αργύρης Πανταζάρας: «Έφυγα από την υπόκλιση στο θέατρο για να προλάβω μια γυναίκα»
Media

Αργύρης Πανταζάρας: «Έφυγα από την υπόκλιση στο θέατρο για να προλάβω μια γυναίκα»

Αργύρης Πανταζάρας: Ο πρωταγωνιστής της σειράς Κόκκινο Ποτάμι μιλάει για την πρώην σύντροφό του που παίζει στις Άγριες Μέλισσες

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Αργύρης Πανταζάρας και μεταξύ άλλων αφηγήθηκε το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για μια γυναίκα: «Έφυγα από την υπόκλιση σε παράσταση που έπαιζα στη Θεσσαλονίκη για να προλάβω το λεωφορείο που θα κατέβαινε στην Αθήνα για να πάρω το αμάξι να πάω στο Λαύριο για περιμένω το πλοίο με το οποίο θα ερχόταν» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.
ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε για την καριέρα του, την παράσταση “Chicago” που πρωταγωνιστεί,για την ταινία που ετοιμάζει για τον Παναθηναϊκό και την ομοιότητα του στην εξωτερική εμφάνιση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο πρωταγωνιστής μίλησε και την πρώην σύντροφό του Έλλη Τρίγγου που παρακολουθούμε ως Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες οι οποίοι υπήρξαν για αρκετά μεγάλο διάστημα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του χώρου της υποκριτικής.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση «This is not Romeo and Juliet» που σκηνοθετεί μάλιστα ο Αργύρης Πανταζάρας και θα ανέβει σε αθηναϊκό θέατρο από τον ερχόμενο Μάιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved