Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη από τη σειρά στο YFSF
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη από τη σειρά στο YFSF

Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη θα μεταμορφώνεται στο show του ΑΝΤ1

Μπορεί σαν Παγώνα να είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών, στη ζωή της όμως η Δανάη είναι single.

«Είμαι ελεύθερη... πολι­ορκημένη (σ.σ.: γέλια). Εχω ρίξει όλη μου την ενέργεια στη δουλειά κι αυτό με γεμίζει. Σε αυτή τη συνθήκη δεν έχω μάτια για να δω κάποιον, ακόμα κι αν είναι μπροστά μου. Δεν έχω χρόνο για έρωτες. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά, έχω μια ιδιαίτερη σύνδεση μαζί τους και μου αρέ­σουν οι μεγάλες οικογένειες. Απλώς πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να γίνει αυ­τό».

Οσο για τα χαρακτηριστικά του άντρα που θα την έκανε να σκιρτήσει...

«Για εμένα ο πρώ­τος παράγοντας για να προσέξω κάποιον είναι η προσωπικότητα του. Οπότε, υπό αυτή την έν­νοια, αν αυτός ο άνθρωπος είχε έναν ωραίο χα­ρακτήρα, μπορεί και να μην είχα θέμα με την ηλικία. Βέβαια, δεν μιλάμε για διαφορά 30 και 40 ετών. Η διαφορά 15ετίας που έχω στη σει­ρά με τον κοινοτάρχη (Χρήστος Πλαϊνής) εί­ναι μια λογική διαφορά. Μέχρι τώρα δεν μου έχει συμβεί να κάνω σχέση με μεγαλύτερο. Αν υπάρξει ένας άνθρωπος που να με ενδιαφέρει, δεν νομίζω ότι θα κολλούσα σε αυτό».

Στο πλατό του «YFSF»

Σύντομα η ηθοποιός θα βγάλει το φόρεμα εποχής της Παγώνας και θα εισβάλει στο σόου με­ταμφιέσεων «yfsf» του ΑΝΤ1.

«Υπήρξε έντονο φλερτ από τον ΑΝΤΙ. Ημουν τόσο αφοσιωμένη στο σίριαλ που όταν έγινε το ραντεβού εξεπλάγhν. Η Ρίζω, η Ελένη Καρακάση, έβαλε το χεράκι της για να γίνει η πρόταση. Με είχε δει στα γυρίσματα που χο­ρεύω και τραγουδώ και το μετέφερε στην πα­ραγωγή. Με είδαν και σε εκπομπές του ΑΝΤΙ ως καλεσμένη και κατάλαβαν ότι είμαι πιο αλέγκρος άνθρωπος απ' ό,τι φαίνομαι στους ρόλους που υποδύομαι στην τηλεόραση. Το να δείξω διαφορετικές πτυχές του χιούμορ μου και της αισθητικής μου είναι πολύ ενδιαφέρον. Ο κό­σμος που με σταματά στον δρόμο μου λέει πό­σο γλυκιά και πιο νέα είμαι από κοντά και πως αυτό δεν φαίνεται στην τηλεόραση».

Το «όχι» στην Αγγλία

Η Δανάη, μετά τις σπουδές της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, πήγε στο Λονδίνο όπου τε­λείωσε σκηνοθεσία και εργάστηκε ως ηθοποιός στη βρετανική πρωτεύουσα. Οταν επέστρεψε στην Ελλάδα, μπήκε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Κουν.

«Υπάρχουν δεσμοί με το Λονδίνο. Υπάρχει μια ομάδα από ξένους ηθοποιούς που έχουμε φτιάξει εκεί και έχει πάρει και κρατική επιχορήγηση. Θα κάνει περιοδεία στην Αγγλία, με την παράσταση "Περί τυφλό­τητας" Του Ζοζέ Σαραμάγκου, στην οποία δεν μπορώ τώρα να πάρω μέρος. Μπορεί να χάνω την περιοδεία, αλλά κέρδισα τις "Μέλισσες"», είπε στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved