YFSF: Όσα έγιναν στη Συνέντευξη Τύπου και η απρόσμενη ανακοίνωση του Τζώρτζη Ποφάντη (photos)
Media

YFSF: Όσα έγιναν στη Συνέντευξη Τύπου και η απρόσμενη ανακοίνωση του Τζώρτζη Ποφάντη (photos)

YFSF: Το Gossip-tv βρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 για το show μιμήσεων.

Ο Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής και οι διαγωνιζόμενοι μίλησαν στα μέσα ενημέρωσης για το δημοφιλές project το οποίο κάνει comeback για έκτη χρονιά.

Ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, ουσιαστικά ανακοίνωσε έμμεσα και την έβδομη σεζόν του «YFSF», λέγοντας: «Πιθανότατα θα μιλάμε και για 7η σεζόν».

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου εξέφρασε τη χαρά της που βγαίνει πάλι το show στον αέρα, ενώ τόνισε: «Ποιος το περίμενε ότι θα συμβεί αυτό, όταν πρωτοξεκίνησαμε το 2013». Για την ένταξη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου στην κριτική επιτροπή είπε ότι είναι σαν να ήταν από την αρχή του show και ανέφερε πως «η πρεμιέρα που θα δούμε στους δέκτες μας θα είναι από τις καλύτερες».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, με τη σειρά του, καλωσόρισε τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, και ανέφερε πόσο χαρούμενος είναι που το show επανέρχεται.

Το new entry της κριτικής επιτροπής, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα παιχνίδι χαράς και χρωμάτων, η Μαρία είναι υπέροχη. Πρωταγωνιστές είναι οι διαγωνιζόμενοι. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Καμία καριέρα δεν κρίνεται από αυτό. Εύχομαι να περάσετε καλά και να ψυχαγωγηθούμε».

MARIA_MPEKATOROY_POFANDIS.jpg
Τζώρτζης Ποφάντης-Μαρία Μπεκατώρου

Ο Αλέξης Γεωργούλης, με εμφανώς καλή διάθεση, ανέφερε: «Θα είναι από τις καλύτερες σεζόν. Συγκρίνοντάς το με πέρσι φαίνεται ότι θα είναι καλύτερη. Έχει υψηλά standards και εμείς ως κριτές έχουμε γίνει μια καλή παρέα. Μας λείπει η Μιμή Ντενίση, αλλά τα τεχνικά είναι πιο πάνω από τα συναισθηματικά».

Ο Δημήτρης Σταρόβας τόνισε ότι ο πήχης ανέβηκε, ενώ ακόμη είπε ότι «ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία είναι οι ανατροπές».

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου μίλησαν και οι διαγωνιζόμενοι του show, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια πολύ μεγάλη παραγωγή και η συμμετοχή τους αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Η Μαρία Ανδρούτσου, μια εκ των διαγωνιζομένων, είπε πως «υπάρχει ένταση, την οποία απολαμβάνουν όμως οι καλλιτέχνες».

Αυτό που είπαν οι συντελεστές είναι ότι κύριος σκοπός είναι να περάσει όμορφα ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει και γι' αυτό θα βάλουν τα δυνατά τους...


Διαβάστε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved