Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ δίνει νέο δυνατό spoiler, δες το! «Θα βασανιστούμε πολύ» (Video & Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ δίνει νέο δυνατό spoiler, δες το! «Θα βασανιστούμε πολύ» (Video & Photos)

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε στην εκπομπή, The 2night show και μεταξύ άλλων μίλησε για την πετυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες και έδωσε με τη σειρά της νέο δυνατό spoiler!

O Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε για το spoiler που κυκλοφορεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ, και εκείνη απάντησε!

Η Κάτια Δανδουλάκη είπε χαρακτηριστικά: «Ήξερα ότι οι Άγριες Μέλισσες θα γίνουν επιτυχία, αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει τέτοια επιτυχία. Βλέπω τα νέα παιδιά και τα χαίρομαι, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, τα θαυμάζω. Η συμμετοχή μου είναι σαν να μου έτυχε το λαχείο, δεν περίμενα ότι θα μου ξανατύχει, είχαν περάσει χρόνια για να μου τύχει μια τέτοια επιτυχία. Ο ρόλος της Ανέτ είναι λες και η Μελίνα, η σεναριογράφος, είχε κάνει «μαγνητική» επάνω μου και η Ανέτ αντιδρά όπως θα αντιδρούσε κι εγώ, σαν Κάτια. Αυτό που έχει ενδιαφέρον επάνω της είναι ότι έχει συντονιστεί με την ψυχή της, όπου δεν την αφορά τι θα πει και τι θα κάνει ο άλλος»!

Και πρόσθεσε: «Δεν θα μαθαίναμε και τα… χαϊρια της Ανέτ κάποια στιγμή; Υπήρχε ένα παιδί στη ζωή μου. Αφού όλοι λένε ότι είναι ο Μελέτης το παιδί μου… Μακάρι να δούμε την Ανέτ στην αγκαλιά ενός άντρα. Με τον Νέστορα είμαστε φίλοι. Θα κάνω δύσκολη τη ζωή του Δούκα, αλλά και ο Δούκας θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Θα βασανιστούμε πολύ, με αβέβαιο αποτέλεσμα»!

Και υπογράμμισε: «Η Μυρσίνη είναι μια περίπτωση που κι εγώ την σπουδάζω μέσα από αυτά που γράφει η Μελίνα και μετά που παίζει η Κατερίνα. Έχουμε ορισμένες στιγμές μεγάλης ευαισθησίας οι δυο μας, σκηνές που δεν ξέρω αν έχουν παιχτεί, που την καταλαβαίνω απολύτως. Και υπάρχουν στιγμές που θες να τη σκοτώσεις. Αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές που την καταλαβαίνεις απολύτως»!

Δείτε τι είπε για το spoiler που κυκλοφορεί για τις Μέλισσες στην παρακάτω gallery!

Δείτε όλα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τις Μέλισσες!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved