Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Παγώνα επιστρέφει στο Διαφάνι και το αποκαλύπτει στο gossip-tv (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Παγώνα επιστρέφει στο Διαφάνι και το αποκαλύπτει στο gossip-tv (photos)

Η Δανάη Λουκάκη ξεχώρισε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και τώρα ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις ικανότητές της και στο «YFSF».

Η τηλεοπτική Παγώνα έχει προκαλέσει αίσθηση, αφού η ιστορία της στην σειρά του ΑΝΤ1 έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Η ηρωίδα της έχει φύγει από το Διαφάνι, όμως εκείνη μας αποκάλυψε στην συνέντευξη που μας παραχώρησε ότι πρόκειται να επιστρέψει.

H Δανάη Λουκάκη στην καθημερινότητά της έχει εντάξει πλέον το show μιμήσεων του ΑΝΤ1, καθώς εκείνη θα καλείται από τις 16 Φεβρουαρίου κι έπειτα να μεταμορφώνεται σε άλλες περσόνες.

  • Πώς προέκυψε η πρόταση για το «Your face sounds familiar»;
  • Τι δήλωσε η Δανάη Λουκάκη για την επιστροφή της Παγώνας στις «Άγριες Μέλισσες»;
  • Πού πιστεύει ότι οφείλεται η επιτυχία της σειράς και πώς περιγράφει τον εαυτό της η ηθοποιός;

-Από τις «Άγριες Μέλισσες» στο «YFSF». Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Τηλεόραση το ένα, τηλεόραση και το άλλο όμως πρόκειται για δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα. Το ένα το έχω ξανακάνει, αφού ήμουν στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας» του Alpha, ενώ το «Your face sounds familiar» είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση.

-Πώς και αποδέχτηκες αυτό το challenge;

Είμαι άνθρωπος που δεν κάθεται στα αβγά του. Περισσότερο ίσως να απορούν οι θεατές και το κοινό, παρά εγώ η ίδια κι οι φίλοι μου, γιατί όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι κάνω πάρα πολλές πλάκες και είμαι ένας άνθρωπος πολύ εξωστρεφής. Οπότε είμαι ανοιχτοί σε μια τέτοια πρόκληση σαν το «YFSF», που έχει και πάρα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

-Η συγκεκριμένη πρόταση πώς προέκυψε;

Με έψαχναν από τον ΑΝΤ1. Είχα συμμετάσχει στο εορταστικό «Still standing» και μετά με πήραν τηλέφωνο από το κανάλι και μου είπαν πως με ψάχνουν δύο άτομα. Τα άτομα που είναι πίσω από το «YFSF». Δεν τους συνάντησα τότε. Μετά, όμως, με ξαναπήραν τηλέφωνο, κλείσαμε ένα ραντεβού στον ΑΝΤ1 και μου είπαν τι με ήθελαν. Εκεί, λοιπόν, έβαλα τα γέλια. Δεν το πίστευα. Νόμιζα πώς μου κάνουν πλάκα!

-Γιατί;

Επειδή αναρωτήθηκα πού έχουν διακρίνει ότι εγώ μπορεί να γουστάρω να το κάνω. Κι εκείνοι στην αρχή δεν ήταν πολύ σίγουροι για το αν έχω αυτή την τρέλα, αλλά τελικά την έχω.

-Έγινε και το πρώτο σας γύρισμα για το show. Πώς το βίωσες;

Πήγε πάρα πολύ καλά, με πολύ κούραση φυσικά! Είναι πολλές οι ώρες τόσο της προετοιμασίας όσο και του γυρίσματος. Έχει τρομακτική δυσκολία! Είμαστε μια πολύ ωραία ομάδα, όμως, όπου επικρατεί χαβαλές.

-Είσαι μέρος δύο πολύ απαιτητικών projects. Πώς το αντέχεις;

Παίρνω βιταμίνες και προσπαθώ όσο μπορώ να κοιμάμαι. Προσωπικός χρόνος αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει. Αναγκαστικά έχω σταματήσει τη γυμναστική που έκανα, γιατί δεν προλαβαίνω.

-Το απολαμβάνεις όμως;

Πάρα πολύ! Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να καθίσει ήσυχος για πολύ καιρό κι όταν δεν απασχολούμαι με κάτι δεν αισθάνομαι καλά. Τώρα μπορεί να είμαι φρικτά κουρασμένη, αλλά χαίρομαι παράλληλα. Κι όχι απαραίτητα επειδή βρίσκομαι στις «Άγριες Μέλισσες» που πάνε πολύ καλά, και τώρα στο «YFSF» το οποίο έχει αποδείξει την αξία του, αλλά επειδή μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω.

-Μίλησέ μου λίγο για τις «Άγριες Μέλισσες» και όλη αυτή τη φρενίτιδα που επικρατεί με τη σειρά. Είναι κάτι που είχαμε να δούμε χρόνια.

Είναι υπέροχο! Η ομάδα που δημιούργησε ο Λευτέρης Χαρίτος με την αρωγή του ΑΝΤ1 είναι υπέροχη. Έχουμε δέσει πολύ όμορφα και αλληλοστηριζόμαστε. Φαντάσου ότι στο γύρισμα της πρεμιέρας του «YFSF» ήρθαν πολλοί ηθοποιοί της σειράς.

-Γιατί πιστεύεις ότι ο κόσμος αγκάλιασε τόσο έντονα αυτή τη σειρά;

Έχει ένα πάρα πολύ καλό σενάριο, κάτι που έλειπε πολλά χρόνια από την ελληνική τηλεόραση. Ελληνικό, καλό σενάριο κι όχι ξένο format. Γιατί νομίζω ότι έχουμε πάρα πολύ καλούς σεναριογράφους, οι οποίοι δεν χρειάζεται να παίρνουν μια ιδέα του εξωτερικού και να την προσαρμόζουν στην ελληνική τηλεόραση. Μπορούν να γράψουν πολύ γερά πράγματα. Οι «Άγριες Μέλισσες» ακούμπησαν στην ελληνική πραγματικότητα και σε καταστάσεις που όλοι κάπως μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε, είτε μέσα από τους γονείς μας και τους παππούδες μας, είτε μέσα από αφηγήσεις. Είναι ένα σήριαλ εποχής, που αφορά στη ζωή στην επαρχία, κάτι που καιρό είχαμε να δούμε.

-Πώς ήρθε στον δρόμο σου η Παγώνα;

Ξεκίνησα με τον «Αστέρα Ραχούλας», το οποίο όμως λόγω των realities δεν συνέχισε. Ωστόσο, είχε σημειώσει επιτυχία και με είδαν οι κατάλληλοι άνθρωποι μάλλον. Έτσι, την άνοιξη με κάλεσαν σε casting για τις «Μέλισσες». Έκανα ένα casting και με πήραν. Ταίριαξα και με τον Χρήστο Πλαΐνη (Κοινοτάρχης) κι αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που με πήραν.

-Είναι μια παρεξηγημένη φιγούρα η Παγώνα;

Το απέδειξε αυτό με την επιλόχειο κατάθλιψη.

-Τι άλλο θα δούμε σε αυτήν τη σειρά. Οι ανατροπές είναι συνεχόμενες.

Έρχονται τα πάνω κάτω σε κάθε επεισόδιο. Μου στέλνουν μηνύματα για το αν η Παγώνα θα επιστρέψει.

-Θα γυρίσει;

Είναι προδιαγεγραμμένο. Από τότε που είχα πάρει τα σενάρια μού είχαν πει ότι θα λείψω για δέκα επεισόδια και θα επιστρέψω.

-Θα συνεχίσετε και του χρόνου;

Δεν το ξέρω σίγουρα. Θέλω πολύ, όμως, γιατί, είναι μια δουλειά την οποία έχουμε αγαπήσει κι έχουμε επενδύσει πολύ όλοι, και ψυχικά και από θέμα ενέργειας. Πιστεύω ότι είναι μια δουλειά που της αξίζει να συνεχίσει, από τη στιγμή που ο κόσμος την αγαπάει και την αναδεικνύει τόσο.

Εσύ ξεκίνησες κάνοντας αθλητισμό, σωστά;

Ήμουν πρωταθλήτρια Ελλάδος στο καγιάκ και πριν έκανα κολύμβηση. Παράλληλα, έχω τελειώσει Αγγλική Φιλολογία.

-Και η υποκριτική πώς προέκυψε;

Από το Λύκειο ασχολήθηκα με αυτό ερασιτεχνικά. Μετά όσο ήμουν φοιτήτρια το έκανα πιο επαγγελματικά, κι έκανα σπουδές σκηνοθεσίας στο Λονδίνο.

-Ποια η σχέση σου με τη σκηνοθεσία σήμερα;

Έχω κάνει ένα μικρό διάλειμμα, γιατί δεν έχω χρόνο. Υπάρχουν, όμως διάφορα projects τα οποία έχω ήδη σκεφτεί και θέλω να κάνω.

-Μελλοντικά πώς σε φαντάζεσαι;

Να περιστοιχίζομαι από καλούς συνεργάτες και τους φίλους μου που αποτελούν και οικογένειά μου. Αυτό εύχομαι για τον εαυτό μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved