8 λέξεις: Η Ηλιάνα γίνεται ξανά μαμά;
Media

8 λέξεις: Η Ηλιάνα γίνεται ξανά μαμά;

8 λέξεις: Στα επόμενα επεισόδια η Ηλιάνα θα μάθει κάτι που θα της αλλάξει τη ζωή!

Το τελευταίο διάστημα μία μυστηριώδης γυναίκα, η Βίκυ, έχει εισβάλει στην καθημερινότητα της Ηλιάνας, η οποία τη φέρνει σε επικοινωνία με τη μικρή Αριάδνη.

Στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», πρόκειται να δούμε μία σειρά απρόσμενων εξελίξεων. Μία από αυτές έχει στο επίκεντρο την Ηλιάνα, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει γνωρίσει μία μυστηριώδη γυναίκα, τη Βίκυ, η οποία τη βοηθάει να επικοινωνεί μεταφυσικά με τη μικρή Αριάδνη.

Αρχικά, η Βίκυ αρνιόταν πεισματικά να βοηθήσει την Ηλιάνα σε αυτό που της ζητούσε, αλλά εν συνεχεία πείθεται και έκτοτε συναντιούνται αρκετά συχνά, με το μικρό κορίτσι να δίνει τα μηνύματα του στη μητέρα του.

Στα προσεχή επεισόδια, η Βίκυ επικοινωνεί και πάλι με την Αριάδνη, που έχει ένα καινούργιο, ακόμα πιο μυστήριο μήνυμα για την Ηλιάνα και στο οποίο της αναφέρει το όνομα Μυρτώ.


Εκείνη τη στιγμή, η Ηλιάνα συμπεραίνει ότι το όνομα αφορά τη Νόνα και πάει εσπευσμένα στην Κέρκυρα για να τη βρει, ενώ λέει ψέματα σε όλους ότι πάει για την ανακαίνιση του σπιτιού.

Εκεί, η Ηλιάνα εξομολογείται στην ηλικιωμένη γυναίκα όσα συμβαίνουν στη ζωή της, με εκείνη να τη συμβουλεύει να απομακρυνθεί από τη Βίκυ και, γενικότερα, από αυτή τη μεταφυσική επικοινωνία με το νεκρό παιδί της.

Η Ηλιάνα, όμως, δεν την ακούει. Τότε, η Βίκυ της δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες από την επικοινωνία της με την Αριάδνη και πλέον η πρώτη παθιάζεται με αυτή την ιστορία.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, το μικρό κορίτσι με τον τρόπο της λέει στην Ηλιάνα πως σύντομα θα ξαναγίνει μητέρα και εκείνη δείχνει να αναστατώνεται.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved