Elif: Εντολή θανάτου για τον Ουμίτ
Media

Elif: Εντολή θανάτου για τον Ουμίτ

Elif:Ο Ερκούτ δίνει εντολή να πιάσουν ομήρους τον Ουμίτ και τον Bεΐσέλ και στη συνέχεια διατάζει τον τελευταίο να σκοτώσει τον Ουμίτ με αντάλλαγμα τη δική του ζωή

Ο Ερκούτ, γνωρίζοντας πως ο Ουμίτ ξέρει πως και εκείνος εμπλέκεται στη φονική φωτιά στο σπίτι των Εμίρογλου, είναι πολύ ανήσυχος.

Έτσι, ζητάει από τους άντρες του να βρουν τον Ουμίτ. Ανησυχεί, όμως, και για τον Βεϊσέλ επειδή άκουσε τη συνομιλία του με τον Ουμίτ και ξέρει τα πάντα.

Γι' αυτό και πρέπει να βρει τον Ουμίτ πριν από τον Βεϊσέλ, καθώς πιστεύει πως οι δύο άντρες μπορεί να συμμαχήσουν εναντίον του.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο Βεϊοέλ, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί όσα ξέρει για τον Ερκούτ και να βγάλει χρήματα, εντοπίζει τον Ουμίτ.

Οι δύο άντρες αρχίζουν να μιλούν όταν ξαφνικά εμφανίζονται δύο άγνωστοι μπροστά τους και τους απειλούν. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν βρίσκονται όμηροι σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη.

Ο Βεϊσέλ στην αρχή πιστεύει πως πρόκειται για τους πιστωτές του αλλά αποδεικνύεται πως ο Ερκούτ κρύβεται πίσω από αυτή την εξέλιξη. Ο Ουμίτ και ο Βεϊσέλ είναι δεμένοι σε καρέκλες και δύο άντρες τους σημαδεύουν με όπλο.

Τότε ο Ερκούτ εμφανίζεται μπροστά τους. Τους λέει πως οι άντρες του θα τους σκοτώσουν και φεύγει αφήνοντας τους τρομοκρατημένους.

Την ίδια ώρα, η Αρζού βρίσκει μια φωτογραφία της με τον Ουμίτ και θυμάται τις ωραίες στιγμές που πέρασαν μαζί. θυμώνει, όμως, με τον εαυτό της γιατί πιστεύει πως το να νοσταλγείς κάποιον είναι αδυναμία.

Όσο όμως οι ώρες περνούν, δεν μπορεί να τον ξεχάσει και αποφασίζει του τηλεφωνήσει. Τον καλεί αλλά ο Ουμίτ δεν είναι σε θέση να της απαντήσει καθώς συνεχίζει να βρίσκεται δεμένος στην αποθήκη και η Αρζού ανησυχεί.

Αργότερα, ο Ερκούτ λύνει τον Βεϊσέλ και τον οδηγεί λίγο πιο μακριά για να μιλήσουν. Ο Βεϊσέλ τον παρακαλάει να μην τον σκοτώσει αλλά εκείνος του λέει πως θα τον αφήσει να ζήσει μόνο υπό έναν όρο: να σκοτώσει τον Ουμίτ.

Ο Βεϊσέλ τον ικετεύει να το σκεφτεί ξανά αλλά ο Ερκούτ δείχνει αποφασισμένος. Εάν ο Βεϊσέλ δεν το κάνει, θα σκοτώσει και τους δύο προκειμένου να μην τον καταγγείλουν ποτέ στην Αστυνομία.

Πήγη: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved