Κόκκινο ποτάμι: Ο «Αλή» αποκαλύπτει τι γίνεται στα γυρίσματα της σειράς του Open
Media

Κόκκινο ποτάμι: Ο «Αλή» αποκαλύπτει τι γίνεται στα γυρίσματα της σειράς του Open

Κόκκινο ποτάμι: Ο Γιώργης Τσαμπουράκης μιλάει για τη σειρά του Open που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποκαλύπτει τι γίνεται στα γυρίσματα!

Τον παρακολουθούμε στη δραματική σειρά εποχής του Οpen «Το Κόκκινο Ποτάμι» να υποδύεται τον Αλή, έναν Τούρκο αξιωματικό, με ευγενή αισθήματα. Ο Γιωργής Τσαμπουράκης, μίλησε για τη σειρά, τη νέα εποχή στην τηλεόραση αλλά και τα όνειρά του.

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;
Αν σας πω, μπορεί και να μην τα δείτε, οπότε θα πέσει η τηλεθέαση. Δεν θα σας κάνω αυτή τη χάρη. (Γελάει.) Εξάλλου, υπάρχει πάντα ένα κομμάτι που μετατρέπεται στο γύρισμα. Εγώ διαβάζω σενάρια τα οποία μπορεί να τα φαντάζομαι με έναν δικό μου τρόπο και να έρθει μετά ο Μανούσος Μανουσάκης και να υπάρξει μια ανατροπή σε κάτι. Και δεν εννοώ να αλλάξουμε την ιστορία αλλά τον τρόπο με τον οποίο την αποτυπώνουμε και τη χειριζόμαστε.

Σε αυτή τη συνεργασία τι ξεχωρίζεις περισσότερο;
Μπορώ να πω ότι υπάρχει ένα συνεργείο, το οποίο είναι εξαιρετικής ποιότητας. Είναι όλοι ένας κι ένας. Υπάρχει αγάπη και φροντίδα από όλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Και αυτό το μεταφέρει ο Μανουσάκης, και μοιραία και οι επιλογές που κάνει. Είναι ένα καταπληκτικό συνεργείο, από τον διευθυντή φωτογραφίας, τον ηχολήπτη μέχρι τον τελευταίο που τρέχει για την παραγωγή. Και αυτό είναι σημαντικό γιατί συχνά οι άνθρωποι χάνουν την μπάλα στην προσπάθεια να τα προλάβουν όλα. Σε αυτό το σετ, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι μεταφέρεται κάτι με πίεση και άγχος.

Στη σειρά συναντάμε πρόσωπα που δεν ήταν γνωστά στο ευρύ κοινό.
Είναι ένα στοιχείο που την επηρέασε θετικά
;
Αυτό το συναντάμε και στη δική μας σειρά και στις «Άγριες Μέλισσες», και είναι πολύ ελπιδοφόρο. Παλιά υπήρχε η αναγκαιότητα να έχουμε πάντα έναν επώνυμο για να πάει καλά η σειρά. Όμως, επειδή θεωρώ ότι ζούμε εποχές ουσιαστικότητας και ποιότητας, η ανάγκη του κόσμου δεν είναι να ταυτιστεί με έναν σταρ -για τα ελληνικά δεδομένα- που θα παίξει στη σειρά.
Η αναγκαιότητα είναι η ποιότητα της δουλειάς στο σύνολο της. Πλέον, ο κόσμος θέλει να δει ένα σύνολο καταρτισμένων ανθρώπων που μπορούν να σταθούν επάξια, ακόμα και αν είναι άπειροι. Και γι αυτό ξεχώρισαν σειρές που δεν βασίζονται στον τάδε τηλεοπτικό σταρ. Και στο «Κόκκινο Ποτάμι» και στις «Άγριες Μέλισσες», οι ηθοποιοί προέρχονται κυρίως από το θέατρο. Είναι πολύ όμορφο να υπάρχει χώρος στην τηλεόραση και για τους ανθρώπους που έχουν ταλέντο και τους βλέπουμε κυρίως στο θέατρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved