Elif: Ο χωρισμός της Ζεϊνέπ από τον Σελίμ είναι οριστικός (Photos & Video)
Media

Elif: Ο χωρισμός της Ζεϊνέπ από τον Σελίμ είναι οριστικός (Photos & Video)

Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο της σειράς, Elif, σήμερα 10 Φεβρουαρίου!

Η Αλιγιέ είναι θυμωμένη με τον Σελίμ επειδή πιστεύει ότι άφησε έτσι απλά να φύγει η Ζεϊνέπ. Η Ελίφ δουλεύει πλέον στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ. Την παίρνει ο ύπνος στην καρέκλα του Γιουσούφ με ένα βιβλίο στο χέρι.

Η Μελέκ είναι ακόμα στη δουλειά. Μιλάει με την Αλιγιέ στο τηλέφωνο και της μιλάει για την κατάσταση ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ χωρίζουν.

Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ πως πλήρωσε μέρος των χρεών τους. Το μυαλό του Βεϊσέλ βρίσκεται όμως αλλού καθώς τώρα ξέρει πως η Αρζού ξεκίνησε τη φωτιά, που προκάλεσε το θάνατο του Κενάν και της Τουγτσέ. Το αφεντικό της ΖεΪνεπ της λέει να φύγει νωρίτερα από τη δουλειά. Ο Σελίμ μιλάει με την Πελίν για τον χωρισμό του από τη Ζεϊνέπ.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif!

Ο Γιουσούφ υποψιάζεται πως η Ελίφ έχει ζητήσει δουλειά για κάποιο άλλο λόγο. Ο Γιουσούφ της δίνει το χαρτζιλίκι της και την ακολουθεί γιατί θέλει να μάθει τι θα το κάνει. Ο Χακί δουλεύει στους κρύους δρόμους και αρρωσταίνει. Όταν πηγαίνει σπίτι του ο πατέρας του τον χτυπάει επειδή δεν πούλησε χαρτομάντηλα. Η Ελίφ προσπαθεί να τον σταματήσει.

Ο πατέρας του Χακί, ο Καμίλ, αρπάζει την Ελίφ από το χέρι και προσπαθεί να χτυπήσει και τα δύο παιδιά. Ο Γιουσούφ επεμβαίνει, χτυπάει τον Καμίλ και παίρνει τα παιδιά μαζί του στο βιβλιοπωλείο. Η Μελέκ τους βλέπει όλους μαζί στο κατάστημα και πηγαίνει να δει τι συμβαίνει. Ο Ερκούτ περιμένει τον κούριερ μπροστά από το κτήμα γιατί δεν θέλει να τον δει κανείς από το σπίτι.

Ο κούριερ έχει το έγγραφο σχετικά με τη φωτιά, που έστειλε ο Ουμίτ. Ο Ερκούτ σταματάει τον κούριερ χτυπώντας τον στο κεφάλι και παίρνει το έγγραφο. Η Μελέκ και οι υπόλοιπες εργάτριες δουλεύουν σκληρά για να παραδώσουν μια παραγγελία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved