Ελένη Φουρέιρα: Πιο σέξι από ποτέ στο πάρτι μετά τα Όσκαρ! (Photos)
Media

Ελένη Φουρέιρα: Πιο σέξι από ποτέ στο πάρτι μετά τα Όσκαρ! (Photos)

Στο «ρυθμό» των Όσκαρ ζησε η Ελένη Φουρέιρα, καθώς παραβρέθηκε στο καθιερωμένο party του Elton John μετά την απονομή των βραβείων!

Από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, η «εκρηκτική» performer βρίσκεται στο Λος Άντζελες, όπου συνδυάζει δουλειά και διακοπές. Εκτός από χαλαρές στιγμές στην αμερικάνικη μεγαλούπολη, η Ελένη Φουρέιρα κάνει ραντεβού με Αμερικανούς παραγωγούς και studio sessions, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, το νέο της τραγούδι.

Μέσα από τα social media, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε φωτογραφίες από την εμφάνισή της στο πάρτι του Elton John, όπου παραβρέθηκε η «αφρόκρεμα» της αμερικανικής showbiz. Η τραγουδίστρια ήταν πραγματικά εκθαμβωτική, φορώντας μία απαστράπτουσα τουαλέτα της Celia Kritharioti, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της!

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η pop star μας επιφυλάσσει ακόμα ένα εντυπωσιακό live show, καθώς θα κάνει το opening act στις συναυλίες του Κολομβιανού super star Maluma, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 11 και 13 Μαρτίου, αντίστοιχα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved