Μεσάνυχτα: Αλλάζει μέρα προβολής η εκπομπή – Απόψε με λαμπερούς καλεσμένους
Media

Μεσάνυχτα: Αλλάζει μέρα προβολής η εκπομπή – Απόψε με λαμπερούς καλεσμένους

Απόψε  στα «Μεσάνυχτα» ο Mάνος Παπαγιάννης, μιλάει για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Αναφέρεται στην πρώτη γνωριμία του με τη σύζυγό του, την επίσης ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη, πριν ακόμα εκείνη κάνει μεγάλη επιτυχία μέσα από το ρόλο της σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Αλλά και για το ρίσκο του να επενδύσει όλες τις οικονομίες της οικογένειας μέσα στη κρίση, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στο κόσμο της διασκέδασης και της νύχτας, μετρώντας σήμερα ανάμεσα στις επιχειρήσεις του και ένα…κουρείο!

Αμέσως μετά ο πρώην αρχιμανδρίτης Ιάσωνας, κάνει την πιο ουσιαστική εξομολόγηση της ζωής του και εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να αποσχηματιστεί, αρνούμενος να εκπροσωπεί πια έναν θεσμό που δεν αποδέχεται τον ίδιο και τις επιλογές του.

Aναφέρεται στην επιθυμία του να ακολουθήσει το δρόμο του θεού, αλλά και το συναίσθημα που τον έκανε να παραιτηθεί από το όνειρο του, λόγω της υποκρισίας και του ρατσισμού με τον οποίο ήλθε αντιμέτωπος όσο καιρό ήταν ιερέας.


Τα «Μεσάνυχτα» αλλάζουν ημέρα προβολής. Σήμερα Δευτέρα και κάθε Δευτέρα (και Τρίτη) στις 00:00 έρχονται με αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα συζητηθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved