Γιάννης Ποιμενίδης: «Πήρα το πρώτο μου "έξυπνο κινητό" πριν από 2-3 χρόνια» (Photos)
Media

Γιάννης Ποιμενίδης: «Πήρα το πρώτο μου "έξυπνο κινητό" πριν από 2-3 χρόνια» (Photos)

Σε αντίθεση με τον Πέτρο που υποδύεται στη σειρά και είναι αυθεντία στη μοντέρνα τεχνολογία, ο ίδιος απέκτησε «έξυπνο κινητό» μόλις 2-3 χρόνια πριν....

Ο Γιάννης Ποιμενίδης υποδύεται και τον κομπέρ στο «Chicago» και δηλώνει αληθινά ενθουσιασμένος, καθώς είναι η πρώτη φορά που παίζει σε μιούζικαλ!


Τι άνθρωπος λοιπόν είναι ο Πέτρος;
«Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, χωρίς τους γονείς του, εξ ου και αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κοινωνικοποίηση του. Δεν εκφράζεται εύκολα και βρίσκει παρηγοριά στους υπολογιστές. Εκεί βάζει όλο το μεράκι του, είναι πολύ επιδέξιος, τους αγαπά και τους νιώθει σαν... σπίτι του. Εκεί βρίσκει συντροφιά».


Σύμπτωμα της εποχής μας η «συντροφιά» με τους υπολογιστές; Μήπως έχουμε χάσει το μέτρο;
«Δεν ξέρω πόσο είναι το μέτρο και ποιος θα το ορίσει. Σίγουρα πάντως χρειάζεται μια ισορροπία. Και ίσως όλο αυτό βγει σε κάτι υπέροχο τελικά, ενώ αυτή τη στιγμή μας φαίνεται πως όλος ο κόσμος έχει στραφεί στην τεχνολογία. Εγώ νομίζω πως το ερώτημα θα έπρεπε να είναι το γιατί έχουμε στραφεί εκεί. Και δεν είναι μόνο εξαιτίας της κρίσης».


Μπορεί να φταίει η μοναξιά; «Δεν νομίζω. Πρόκειται για ένα ολόκληρο περιβάλλον, για έναν, κόσμο διαδικτυακό, που σιγά σιγά παύει να είναι πλασματικός. Στη γενιά μου φάνταζε σαν παραμύθι, τώρα όμως είναι μια απτή πραγματικότητα, θα δούμε τι θα φέρει».


Πού μοιάζεις και πού διαφέρεις από τον Πέτρο;
«Μοιάζουμε στο ότι και οι δυο είμαστε άνθρωποι με καλές προθέσεις, Σε αντίθεση τώρα με τον ήρωα που υποδύομαι, δεν έχω και μία δυσκολία να συναναστραφώ κόσμο, απολαμβάνω τις παρέες, τα μαζέματα και τις συζητήσεις με φίλους. Επίσης δεν μοιάζουμε σε ό,τι αφορά τη σχέση με την τεχνολογία. Εγώ πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή στα 23 και το πρώτο μου "έξυπνο κινητό" πριν από 2-3 χρόνια. Τώρα είμαι 32!»


Στη σειρά ο Πέτρος με τη Δάφνη είναι φίλοι. Συμβαίνει και στην πραγματική ζωή με την Κατερίνα Γερονικολού;
«Στη σειρά η σχέση μας δεν είναι τόσο καθαρά "φιλική", γιατί έχει περάσει και από άλλα στάδια. Στην πραγματική ζωή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με την Κατερίνα και πρόκειται για έναν άνθρωπο ευφυή και ταλαντούχο, με τον οποίο συνεργαζόμαστε πολύ ωραία», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved