Elif: Η Αρζού παίρνει την περιουσία του πατέρα της – Ο Σελίμ παίρνει διαζύγιο από τη Ζεϊνέπ
Media

Elif: Η Αρζού παίρνει την περιουσία του πατέρα της – Ο Σελίμ παίρνει διαζύγιο από τη Ζεϊνέπ

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif;

Η Αρζού βάζει την Γκόντζα να υπογράψει τα χαρτιά που θέλει. Όταν φτάνει ο Ερκούτ είναι πολύ αργά. Η Αρζού του λέει πως μπορεί να πάρει την Γκόντζα και να την πάει όπου θέλει, γιατί πια δεν έχει καμία δουλειά μαζί της. Ένα από τα όνειρα της Αρζού έγινε πραγματικότητα. Πλέον μπορεί να ελέγχει την περιουσία του πατέρα της.

Ο Χακί αισθάνεται καλύτερα και η Μελέκ χαίρεται με τα καλά νέα. Ο Χακί αποκοιμιέται και βλέπει εφιάλτη με τον πατέρα του να έρχεται στο βιβλιοπωλείο και να τον χτυπάει.

Η Αρζού ξοδεύει τα χρήματα από την περιουσία του πατέρα της κάνοντας αγορές. Η Ασουμάν φροντίζει να είναι κοντά στην Αρζού γιατί τώρα εκείνη έχει τα χρήματα.

Ο δικηγόρος του Σελίμ του δίνει τα χαρτιά του διαζυγίου και τα υπογράφει. Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στη Ζεϊνέπ και της λέει πως θα περάσει από το γραφείο της με τα χαρτιά του διαζυγίου.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif!

Η Αϊλά είναι συνεχώς κοντά στον Μουράτ, ο οποίος προσπαθεί να πουλήσει το εμπόρευμά του. Όταν φεύγει η Αϊλά έρχεται ο προμηθευτής του Βεϊσέλ και ζητάει να πληρωθεί. Τους δίνει διωρία μία μέρα για να τον ξεχρεώσουν. Η Αϊλά ακούει τη συζήτηση ενώ ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στον Ερκούτ. Η Αρζού θέλει να πάει για ψώνια και η Ασουμάν θέλει να πάει μαζί της.

Η Μελέκ είναι στο βιβλιοπωλείο και ανησυχεί για τον Χακί. Τα ρούχα του είναι πολύ φθαρμένα και φοβάται πως θα αρρωστήσει ξανά. Ο Τζεβαχίρ της λέει πως περνάει πολύ χρόνο στο βιβλιοπωλείο, ενώ θα έπρεπε να δουλεύει στο εργαστήρι ραπτικής.

Ο Βεϊσέλ ψάχνει παντού τον Ερκούτ. Ο Ερκούτ είναι με την Γκόντζα η οποία του κάνει χίλιες ερωτήσεις επειδή δεν θυμάται τίποτα και ο Ερκούτ αρχίζει να κουράζεται από την κατάσταση.

Ο Καμίλ, ο πατέρας του Χακί, μαθαίνει από έναν γείτονα του πως ο γιος του είναι σε ένα βιβλιοπωλείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved