Γυναίκα χωρίς όνομα: Συμμαχία «φωτιά» που φέρνει τα πάνω κάτω (Photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Συμμαχία «φωτιά» που φέρνει τα πάνω κάτω (Photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Η Κάτια και ο Φώτης, προκειμένου να μην πάει η κόρη τους στη φυλακή, αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθεια του Νίκου.


Τα πάντα ανατρέπονται, καθώς οι εξελίξεις στη ζωή των ηρώων είναι καταιγιστικές. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε, ο Νίκος αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τον παρακολουθεί. Ο άντρας καταφέρνει και στριμώχνει τον εκτελεστή του και στη συνέχεια τον αναγκάζει να του αποκαλύψει ποιος του έδωσε εντολή να τον σκοτώσει. Εκείνος, προκειμένου να γλιτώσει από τα χέρια του άντρα, του αποκαλύπτει πως πίσω από την απόπειρα κρύβεται η Μάρθα.

Ο Νίκος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα του. Από την άλλη, η Έλλη αποκαλύπτει τρομοκρατημένη στη Μαρίνα πως χάθηκε η φωτογραφία της, που είχε κρύψει.

Τότε η κοπέλα σαστίζει, καθώς φοβάται πως αυτή τη φορά θα αποκαλυφθούν όλα και θα βρεθεί ξανά στη φυλακή. Στη συνέχεια, ο Νίκος δίνει στην Κλειώ ένα στικάκι, το οποίο περιέχει ηχητικά ντοκουμέντα με συνομιλίες που είχε με τη Μάρθα που την ενοχοποιούν. Ο άντρας, μάλιστα, ζητάει από την Κλειώ να του υποσχεθεί πως αν του συμβεί κάτι θα τα δώσει αμέσως στην Ασφάλεια.

Από την άλλη, ο αστυνόμος συνεχίζοντας την έρευνα φτάνει ολοένα και πιο κοντά στην αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας αλλά και στη σχέση που έχει με την Κάτια. Στο μεταξύ, η Μαρίνα, προκειμένου να μην μπει στη φυλακή, σκέφτεται να πάρει την κόρη της και να το σκάσει.

Όμως το ενδεχόμενο αυτό την αγχώνει και τη φοβίζει. Την ίδια ώρα, ο φόβος της μεγαλώνει αφού μια κίνηση του αστυνόμου φέρνει την Κάτια και την κόρη της πο¬λύ κοντά στο να αποκαλυφθούν.

Τότε η Μαρίνα προειδοποιεί την Κάτια πως, έστω και αν είναι παράνομη, η λήψη του DΝΑ τους από τον αστυνόμο θα φέρει στο φως το μυστικό της ταυτότητάς της και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Προκειμένου να μη γίνει κάτι τέτοιο, ο Φώτης και η Κάτια αποφασίζουν πως πρέπει να κάνουν τα πάντα για να σώσουν την κόρη τους. Έτσι, πατέρας και μάνα, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθεια του Νίκου. Βέβαια, εκείνος εκμεταλλεύεται την ευάλωτη και δύσκολη κατάσταση τους και ζητάει σοβαρά ανταλλάγματα προκειμένου να συνεργαστεί μαζί τους.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved