Elif: Σοκ στην οικογένεια Εμίρογλου! Η κίνηση του Σελίμ που θα φέρει ταραχή (Photos)
Media

Elif: Σοκ στην οικογένεια Εμίρογλου! Η κίνηση του Σελίμ που θα φέρει ταραχή (Photos)

Elif: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Τα οικονομικά προβλήματα των Εμίρογλου είναι τεραστία και ο Σελίμ βρίσκεται σε αδιέξοδο. Όσο καινά προσπαθεί να σώσει την κατάσταση και την περιουσία της οικογένειας του, δεν τα καταφέρνει και είναι απελπισμένος.

Η μοναδική που γνωρίζει την αλήθεια είναι η Μελέκ, η οποία λυπάται ακόμη περισσότερο όταν βλέπει τη Ζεϊνέπ να διώχνει μακριά τονΣελίμ, καθώς ξέρει πως αυτό είναι ακόμη μία μεγάλη πληγή του νεαρού.

Η Μελέκ λέει στη Ζεινέπ πως φέρεται πολύ άσχημα και άδικα στον Σελίμ αλλά εκείνη της εξομολογείται πως πιστεύει ότι ο νεαρός την απατά με την Πελίν. Και ενώ ο Σελίμ προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια για την οικονομική τους κατάσταση, ένας αγοραστής έρχεται στο κτήμα όταν είναι εκεί η Αλιγιέ και της αποκαλύπτει τα πάντα.

Μάλιστα, ο ίδιος περιφέρεται μέσα στο σπίτι, καθώς ενδιαφέρεται να το αγοράσει. Τώρα ξέρει τα πάντα όλη η οικογένεια και η Αλιγιέ είναι πολύ στενοχωρημένη. Επίσης είναι θυμωμένη επειδή ο Σελίμ και η Μελέκ της έκρυβαν την αλήθεια.

Την επόμενη μέρα, η ηλικιωμένη γυναίκα ετοιμάζει ένα όμορφο πρωινό λέγοντας πως μπορεί να χάσουν το σπίτι αλλά παραμένουν οικογένεια. Παράλληλα, ο δικηγόρος της Αρζού την ενημερώνει πως το σπίτι των Εμίρογλου πουλιέται και πως αν θέλει μπορεί να το αγοράσει.

Εκείνη ενθουσιάζεται με την ιδέα, καθώς έτσι θα πάρει την εκδίκηση που ζητάει. Την ίδια στιγμή, και ο δικηγόρος του Ουμίτ τον ενημερώνει για την πώληση του σπιτιού των Εμίρογλου. Το σπίτι θα πουληθεί μέσω πλειστηριασμού και ο Ουμίτ υποθέτει πως η Αρζού θα το έχει μάθει και δεν θέλει να το αγοράσει εκείνη. Είναι ακόμη θυμωμένος μαζί της επειδή τον έδιωξε από τη ζωή της τόσο εύκολα ύστερα από όσα μοιράστηκαν και θέλει να την εκδικηθεί.

Εν τω μεταξύ, ο Ορχάν, ο δικηγόρος του Γιουσούφ, τον ενημερώνει για την πώληση του σπιτιού της οικογένειας Εμίρογλου. Ο βιβλιοπώλης τότε έχει μια ιδέα. Έχει ένα σπίτι, κληρονομιά από τον πατέρα του, και σκοπεύει να το πουλήσει και να χρησιμοποιήσει τα χρήματα στον πλειστηριασμό.

Η Πελίν μαθαίνει και αυτή τα νέα και αποφασίζει να τους επισκεφθεί θέλοντας να προσφέρει οικονομική βοήθεια στον Σελίμ. Η παρουσία της, όμως, εκεί εξοργίζει ακόμη περισσότερο τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ λυγίζει, καθώς ξέρει πως σε λίγες μέρες θα αναγκαστούν να βρουν άλλο σπίτι και να αφήσουν πίσω τους τις αναμνήσεις που έχουν.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved