Άγριες Μέλισσες: Ο έρωτας Τόλλια – Ουρανίας! Η επιστροφή της Παγώνας και το περίεργο τρίγωνο (Pics)
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο έρωτας Τόλλια – Ουρανίας! Η επιστροφή της Παγώνας και το περίεργο τρίγωνο (Pics)

Άγριες Μέλισσες: H Παγώνα μπαίνει και πάλι στη σειρά και θα φέρει αναστάτωση στη σχέση Τόλλια – Ουρανίας που μόλις έχει αρχίσει να ανθίζει.

Ο Χρήστος Πλαίνης μιλά στο περιοδικό Mytv και αποκαλύπτει τι θα συμβεί όταν η γυναίκα του, αποφασίσει να επιστρέψει.


Πώς θα δούμε να εξελίσσεται η σχέση του με την Ουρανία, με την οποία τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει κοντά;

«Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι λόγω κάποιων γεγονότων έρχονται κοντά. Συνειδητοποιούν ότι νοιάζεται ο ένας τον άλλο και υπάρχει μια οικειότητα και τρυφερότητα, μια επικοινωνία. Δεν είναι μία σχέση σαρκικά ερωτική με ενθουσιασμό και ερωτισμό έντονο. Είναι μία σχέση ανάγκης, που οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να την αντιληφθούν πιο καλά, από τη φλόγα και τον έρωτα δύο νεότερων ανθρώπων. Είναι μία ουσιαστική σχέση, όχι εφήμερη»


Η Παγώνα επιστρέφει στο σπίτι του. Πώς θα την υποδεχθεί;

«Εκεί αρχίζουν να δημιουργούνται έντονες καταστάσεις και πολλά προβλήματα. Δημιουργείται ένα περίεργο τρίγωνο. Όλα αυτά που βλέπουμε, όμως, υπάρχουν στην πραγματικότητα. Στις κλειστές κοινωνίες, που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, τη μία μέρα τσακώνονται και την άλλη είναι καλά. Δεν ανακυκλώνεται ο κόσμος. Οπότε όλοι μπλέκονται μεταξύ τους γιατί είναι μία ελληνική πραγματικότητα και μιλάμε για ένα χωριό όπου βλέπεις τους ίδιους κάθε μέρα»

Πώς θα χαρακτηρίζατε τα επόμενα επεισόδια; Τι να περιμένουμε να δούμε;

«Ανατρεπτικά, έντονα, δραματικά, χιουμοριστικά. Η ιστορία προχωρά με γοργούς ρυθμούς και έρχονται έντονα πράγματα. Έχει ωραία δομή»


Ποια είναι η πιο δύσκολη σκηνή για εσάς;

«Δύσκολες σκηνές είναι αυτές που έχουν να κάνουν με την είσοδο της Ουρανίας στο σπίτι του Περικλή. Η δυσκολία τους είναι γιατί είχαν και χιούμορ, ήταν και δραματικές και τρυφερές. Όμορφες σκηνές που υποκριτικά είχαν μία δυσκολία»


Θα θέλατε να συνεχιστεί ακόμη μία σεζόν η σειρά;


«Ναι, νομίζω πως μπορεί. Βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζει η Μελίνα Τσαμπάνη να γράφει ήδη με έχει εντυπωσιάσει. Τα σενάρια που φτάνουν στα χέρια μου είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Η ιστορία μου κρατάει το ενδιαφέρον. Έχω αγαπήσει και τη σειρά και τον ρόλο μου πολύ. Είναι μία πολύ όμορφη στιγμή επαγγελματικά για εμένα», λέει ο ίδιος στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved