Elif: Ο πατέρας του Χακί απειλεί να κόψει τον λαιμό της Ελίφ! (Video & Photos)
Media

Elif: Ο πατέρας του Χακί απειλεί να κόψει τον λαιμό της Ελίφ! (Video & Photos)

Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο της σειράς, Elif

Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να βρει τον Ερκούτ για να τον βοηθήσει οικονομικά. Η Τουλάι αναζητά τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν απαντάει στις κλήσεις της. Η Τουλάι βρίσκει λεκέ από αίμα στα ρούχα του Βεϊσέλ.

Η Ζεϊνέπ λαμβάνει λουλούδια από το αφεντικό της Εμρά. Ο Εμρά φλερτάρει τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ νιώθει άβολα και του βάζει τις φωνές. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Σελίμ και χτυπάει τον Εμρά. Ο Σελίμ ζητάει συγνώμη από τη Ζεϊνέπ και εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να τον συγχωρήσει.

Ο Ερκούτ καίει το έγγραφο, που τον συνδέει με τη φωτιά στο κτήμα. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο γραφείο του Ερκούτ και τον εκβιάζει γιατί γνωρίζει την αλήθεια. Ο Ερκούτ έχει ένα νέο πρόβλημα να λύσει.

Ο πατέρας του Χακί πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και τον βρίσκει μαζί με την Ελίφ. Θέλει να πάρει μαζί του τον Χακί αλλά ο Γιουσούφ επεμβαίνει. Ο πατέρας του Χακί απειλεί με ένα μαχαίρι να κόψει τον λαιμό της Ελίφ. Λέει στον Γιουσούφ πως θα αφήσει την Ελίφ υπό έναν όρο, να πάρει πίσω τον γιο του. Ο Γιουσούφ όμως με τη βοήθεια της πανέξυπνης Ελίφ, καταφέρνει να αφοπλίσει τον Καμίλ.

Η Αρζού ταλαιπωρεί την Γκόντζα. Η Μπαχριγιέ βλέπει τον Γιουσούφ να παίζει με τον Χακί και την Ελίφ και διαδίδει πως το αγόρι ίσως είναι γιος του.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και βρίσκει εκεί τον δικηγόρο του ο οποίος τον ενημερώνει πως ο Ουμίτ λείπει στο εξωτερικό. Ο Βεϊσέλ δεν φεύγει αλλά κρύβεται και ακούει τον δικηγόρο να τηλεφωνεί στον Ουμίτ και να του λέει πως θα συναντηθούν σύντομα. Καταλαβαίνει από τη συζήτησή τους πως ο Ουμίτ δεν έχει φύγει.

Ο Μουράτ ζητάει από τον προμηθευτή του λίγο ακόμα χρόνο για να ξεχρεώσουν και εκείνος του απαντάει πως το χρέος τους έχει τακτοποιηθεί από την Αϊλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved