Άγιος Βαλεντίνος με Deal... για 2!
Media

Άγιος Βαλεντίνος με Deal... για 2!

Deal: Ο Ανδρέας βιάστηκε να δεχτεί τις 4000 ευρώ που του πρότεινε ο Τραπεζίτης και δεν τόλμησε να δείξει εμπιστοσύνη στην τύχη του. 

Λίγα λεπτά μετά ανακάλυψε ότι είχε πάρει τη λάθος απόφαση αφού θα μπορούσε να έχει κερδίσει 10000ευρώ.

Σήμερα, θα αντιμετωπίσει τον Τραπεζίτη και την τύχη της, η Γιούλη Κόκκοτα. Η Γιούλη θέλει να κερδίσει χρήματα προκειμένου να στηρίξει τον γιο της, Στέφανο, στις σπουδές του κι έχει έρθει έτοιμη για όλα. Θα πείσει τον Τραπεζίτη να τη βοηθήσει αφού τα χρήματα είναι για τη μόρφωση του παιδιού της, ή θα φύγει… αδιάβαστη;

Η καλύτερη συμφωνία που έκλεισες ποτέ, έρχεται τώρα και για 2!

Το Deal μοιράζει καθημερινά χρήματα και μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάθε παίκτη που τολμά να ρισκάρει ανοίγοντας κουτιά και αντιμετωπίζοντας τον Τραπεζίτη και τις δελεαστικές προσφορές του. Αυτή την Παρασκευή όμως, η συμφωνία θα κλειστεί για δύο.

Στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αντί για ένα επεισόδιο της κανονικής ροής του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού, θα προβληθεί την ίδια ώρα, στον Alpha μια ειδική εκδοχή του κλασικού Deal, το «Deal για 2»! Την ημέρα των ερωτευμένων, στο «Deal για 2» τη θέση του κεντρικού παίκτη παίρνει ένα νεόνυμφο ή μελλόνυμφο ζευγάρι χωρίς να προηγηθεί κλήρωση. Στις θέσεις των υπόλοιπων παικτών βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού έχοντας μπροστά τους τα κουτιά με τα γνωστά ποσά από 0,01λεπτό έως 60.000 ευρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved