O Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Alpha για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! (Videos)
Media

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Alpha για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! (Videos)

Alpha και Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει συνδεθεί απόλυτα με τον έρωτα και τις ιστορίες πάθους και αγάπης που λατρεύουμε να βλέπουμε στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη. Η πρώτη του κινηματογραφική ταινία, «Αν…», βγήκε στις αίθουσες το 2012 και έκανε ρεκόρ εισπράξεων. Συγκεκριμένα είχε φτάσει τα 350.000 εισιτήρια μόλις στις τρεις πρώτες εβδομάδες προβολής του, αριθμός πολύ σπάνιος για το ελληνικό Box Office.

Πόσο μπορεί μια στιγμιαία απόφασή μας να καθορίσει όλη μας τη ζωή; Μπορεί ο έρωτας να είναι το αντίδοτο στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επιχειρεί να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από μια τριπλή ιδιότητα, του σεναριογράφου, του σκηνοθέτη και του ηθοποιού, δημιουργώντας ένα διαφορετικό love story, σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, την ταινία «Αν...».

O Alpha μπαίνει για τα καλά στο κλίμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και προβάλει το «Αν…» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στις 22.00.

Με αφορμή την προβολή αυτής της ταινίας, ο αγαπημένος σκηνοθέτης, πήρε το κινητό του και έκανε μια σειρά από selfie videos, τα οποία και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στο Λος Άντζελες και αναπολεί τις στιγμές των γυρισμάτων του «Αν», αλλά και τους συνεργάτες του, ενώ λέει πόσο επίκαιρη θεωρεί ακόμα και σήμερα την ταινία αυτή.

Το «Αν…» είναι μία ιστορία από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Στον ίδιο χρόνο με κοινά γεγονότα και πρόσωπα.

Ένα σενάριο με ήρωες έρμαια των γεγονότων και νέες διαδρομές που ίσως να μας οδηγήσουν σε έναν άλλο τρόπο σκέψης…

Κοινός παρανομαστής όλων; Ο έρωτας.

Ο Alpha θα προβάλει το «Αν…», στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων, στις 22.00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved