Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα έδωσε ένα από τα πιο δυνατά spoiler και συ θα το χάσεις; (Photos & Video)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα έδωσε ένα από τα πιο δυνατά spoiler και συ θα το χάσεις; (Photos & Video)

Η Έλλη Τρίγγου η οποία υποδύεται την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή, The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά και στην εγκυμοσύνη της Δρόσως και φυσικά έδωσε ένα δυνατό spoiler!

Η τηλεοπτική Ασημίνα τόνισε: «Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο στην Ασημίνα και μένα. Όσο περνάει, όμως, ο καιρός βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία. Η Ασημίνα έχει πολλή υπομονή, τη θαυμάζω γι’ αυτό και εύχομαι να της μοιάσω. Θα έπαιζα οποιονδήποτε ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, είναι όλοι τους υπέροχοι»!

Η μικρή της αδερφή, η Δρόσω περιμένει το παιδί του Νικηφόρου και η Ασημίνα υπογράμμισε: «Η σεναριογράφος μας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αν δεν είχε φανταστεί για ποιο λόγο το κάνει. Είναι όντως βγαλμένα από τη ζωή.

Φαντάζομαι ότι θα κλονιστεί η σχέση με τις αδερφούλες και αυτό είναι που στεναχωρεί περισσότερο. Οι άντρες πάνε κι έρχονται, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. Κάποια στιγμή η Ασημίνα θα το μάθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και το πώς θα το μάθει θα έχει ενδιαφέρον. Πώς θα γίνει αυτή η αποκάλυψη; Για να δούμε».

Και συνέχισε: «Μπαίνοντας στη θέση της Δρόσως καταλαβαίνω τι κάνει γιατί ζει μια μορφή καταπίεσης και εγκλωβισμού»!

Τι άλλο αποκάλυψε η Έλλη Τρίγγου για τη σειρά Άγριες Μέλισσες; Δείτε το παρακάτω απόσπασμα αλλά και την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved