Σήμερα έρχεται το πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο Deal για 2!
Media

Σήμερα έρχεται το πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο Deal για 2!

H Γιούλη μπορεί να μην έκανε το καλύτερο Deal, αφού έχασε προσφορές που έφτασαν τις 29000 ευρώ, έφυγε όμως από το παιχνίδι έχοντας πετύχει τον στόχο της. 

Δέχτηκε την προσφορά των 10000 ευρώ, ποσό το οποίο είχε δηλώσει από την αρχή ότι «έχει βάλει στο μάτι», ώστε να βοηθήσει τον γιο της με τις σπουδές του.

Στο σημερινό επεισόδιο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο έρωτας. Το «Deal για 2» κάνει πρεμιέρα με τη Δήμητρα και τον Στέλιο. Το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο και εγκαινιάζει την ειδική εκδοχή του Deal, αφού θέλουν να κερδίσουν χρήματα προκειμένου να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Είναι μαζί έξι χρόνια και ο γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι. Απέναντί τους βρίσκονται οι γονείς, τα αδέλφια, τα ξαδέρφια, οι κουμπάροι και οι κολλητοί τους φίλοι. Διάλεξαν το κουτί με το νούμερο 7, αφού είναι σημαντικό για εκείνους για πολλούς λόγους: πέρα από το ότι σηματοδοτεί τα γενέθλια και την επέτειό τους, είναι τυχερός αριθμός γιατί ο Στέλιος γεννήθηκε μετά από 6 αποβολές της μητέρας του. Ήταν η 7η και τυχερή της προσπάθεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved