YFSF: Με κοιλιακούς "φέτες" ο Ηλίας Μπόγδανος ξεσήκωσε όλο το στούντιο! (VIDEO-PHOTOS)
Media

YFSF: Με κοιλιακούς "φέτες" ο Ηλίας Μπόγδανος ξεσήκωσε όλο το στούντιο! (VIDEO-PHOTOS)

Ένα πρόσωπο γνωστό κυρίως στις μικρότερες ηλικίες, ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος ήταν το τρίτο act στην πρεμιέρα του YFSF

Και ο μόνος από τους φετινούς συμμετέχοντες που σε αυτό το πρώτο live είχε πολύ "ισχυρό" κοινό βεντός του στούντιο.

Εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στις μικρές ηλικίες που βρίσκονταν στον χώρο, είχε και πολλούς φίλους και συνεργάτες που θέλησαν να έρθουν να δουν το show από κοντά και να τον εμψυχώσουν σε αυτήν του την προσπάθεια.

Και η αλήθεια είναι πως η πρώτη εμφάσνιση του Ηλία Μπόγανου στο φετινό Your Face Sounds Familiar ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Ερμηνεύοντας ένα μεγάλο σύγχρονο παγκόσμιο σουξέ του Lil Nas X το "Old Town Road" είχε την ευκαιρία να δείξει την σκηνική του άνεση και πραγματικά ήταν εντυπωσιακός στην εμφάνισή του.

Ήταν κι αυτοί οι κοιλιακοί του άψογου six pack που δεν άφησαν ασυγκίνητη ούτε την παρουσίαστρια του YFSF, Μαρία Μπεκατώρου που βρήκε ευκαιρία να τον πειράξει. Ενώ η Τάνια Μπρεάζου που είχε εμφανιστεί νωρίτερα ήταν εκείνη ππου βοήθησε την κατάσταση για να μπορέσει ο ηχολήπτης να του βάλει το απαραίτητο μικρόφωνο για να καθίσει πια στον καναπέ.

Δείτε εδώ την εμφάνισή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved