Άγριες Μέλισσες: Θα μας τρελάνει ο Μελέτης – Είναι ή όχι γιος της Ανέτ; (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Θα μας τρελάνει ο Μελέτης – Είναι ή όχι γιος της Ανέτ; (photos)

Άγριες Μέλισσες: Στο Διαφάνι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Ο τηλεοπτικός Μελέτης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο του, για τις εξελίξεις που ακολουθούν και για το αν ο Μελέτης είναι ή όχι γιος της Ανέτ.

Υπάρχουν υποψίες ότι τελικά ίσως να είναι γιος της Κάτιας Δανδουλάκη.

Τα έχω ακούσει κι εγώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως μέχρι τα επεισόδια που έχω πάρει στα χέρια μου δεν υπάρχει κάτι που- να ισχυροποιεί τη θέση των ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι μπορεί να είμαι γιος της.

Θα μπορούσε ο Μελέτη; να κλέψει την Πηνελόπη;

Φυσικά. Απλώς έχει αυτοκυριαρχία στα συναισθήματα του. Έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Δούκα και υπερβολική αγάπη στην οικογένεια. Δεν θα έκανε κάτι που θα γύρναγε εναντίον τους. Δεν ξέρω αν θα φτάσει στο σημείο να την κλέψει, ξέρω όμως πως θα προστάτευε αυτή την οικογένεια με όλη τη δύναμη του.

Θα τον δούμε να εναντιώνεται στον Δούκα;

Το σενάριο είναι γεμάτο ανατροπές. Εγώ θα ήθελα πολύ να το δω αυτό. Αν, όμως, πρόκειται να γίνει, θα αργήσει.

Ο Μελέτη$ δεν διστάζει να βγάλει όποιον τον ενοχλεί από τη μέση. Πώς και δεν το έχει κάνει ακόμα αυτό με τον αντίζηλο του;

Προς το παρόν δεν έχει καταλάβει το ποιον του συγκεκριμένου ανθρώπου. Σίγουρα δεν τον θέλει μέσα στο σπίτι, όμως, είναι θολωμένος και δεν μπορεί να δει καθαρά τις καταστάσεις. Στα επόμενα επεισόδια θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις αυτών των τριών ηρώων και κυρίως του Μελέτη με τον Κλεομένη, καθώς τα πράγματα θα αγριέψουν πάρα πολύ. Και πάλι όμως ο Μελέτης διατηρεί μια σιωπή γιατί δεν θέλει να μαθευτούν τα συναισθήματα του για την Πηνελόπη στον Δούκα. Είναι δύσκολη η θέση του. Σίγουρα, όμως, θα υπάρξουν στιγμές που θα φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

Θα δούμε τη σχέση με την Πηνελόπη να εξελίσσεται πιο ερωτικά, πιο σωματικά;

Αυτούς τους δύο ήρωες τους ελκύει το σώμα τους. Η λογική τους απομακρύνει. Το θέμα είναι αν θα σπάσει η λογική.

Έχετε βρεθεί σε ανάλογη θέση;

Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους. Δεν το έχω ζήσει, όμως. Κάθε ιστορία που ζεις με έναν άνθρωπο γράφεται διαφορετικά. Έχω μάθει, αν θέλω κάτι, να το διεκδικώ και αν δεν μπορέσω να το έχω, προχωράω τη ζωή μου, περνάω στον επόμενο μου σταθμό.

Κάποια σαν την Πηνελόπη θα σας γοήτευε;

Φυσικά. Δεν μου αρέσει κάποιος συγκεκριμένος τύπος γυναίκας. Κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της που θα σε κάνει να την ερωτευτείς. Εγώ κοιτάζω τον άνθρωπο πάνω από όλα.

Μιλάτε ρομαντικά για τις γυναίκες...

Είστε το αλατοπίπερο της ζωής μας. Επειδή ζούμε σε μια socialmedia-κή κοινωνία, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθούμε όλα τα υπόλοιπα. Ο έρωτας ως συναίσθημα και η αγάπη δεν αλλοιώνονται στο χρόνο. Ίσως να έχουν γίνει λίγο πιο γρήγοροι.

Πηγή: 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved