YFSF: Η "αδυναμία" του Γεωργούλη, ο Χρανιώτης, έγινε Αντώνης Καλογιάννης (VIDEO- PHOTOS)
Media

YFSF: Η "αδυναμία" του Γεωργούλη, ο Χρανιώτης, έγινε Αντώνης Καλογιάννης (VIDEO- PHOTOS)

Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν αυτός που ανέβηκε δεύτερος στη σκηνή του YFSF

Ο αγαπημένος ηθοποιός που έχει παίξει σε δεκάδες σειρές και ταινίες αλλά συμμετείχει και στον πρώτο κύκλο του εξαιρετικά πετυχημένου reality επιβίωσης Survivor, μεταμορφώθηκε στον Αντώνη Καλογιάννη και μάλιστα ερμηνεύοντας ένα από τα πιο αβανταδόρικα τραγούδια του το "Do you like the Greece".

Για αυτή την μεταμφίεση ο Γιώργος Χρανιώτης του YFSF μάλιστα δεν χρειάστηκε να φορέσει καν περούκα, αφού τα μαλλιά του ήταν ότι έπρεπε για να ισιωθούν και να χτενιστούν με τον τρόπο που τα είχε και ο παλιός πασίγνωστος τραγουδιστής.

Ο ίδιος ήταν σε μεγάλα κέφια και έδειξα από την αρχή οτι πραγματικά απολαμβάνει ιδιαίτερα τη συμμετοχή του σε αυτόν τον κύκλο του Your Face Sounds Familiar.

Αυτός που σίγουρα χάρηκε ακόμα περισσότερο κι από τον ίδιο τον Γιώργο Χρανιώτη για τη συμμετοχή του στο show, ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης και δεν το έκρυψε.

Μια σκηνή που δεν έπαιξαν ήταν όταν σηκώθηκε από τη θέση του στην κριτική επιτροπή για να τον αγκαλιάσει δηλώνοντας πως είναι ένα αγαπημένο του πρόσωπο και πως έχουν συνεργαστεί και εξαιρετικά μαζί σε δουλειά.

Δείτε εδώ την εμφάνιση του Γιώργου Χρανιώτη στο πρώτο live του YFSF.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved